Jaarcursus spirituele iriscopie

Rayid Nederland
15-09-2023
13:00
PuurZentrum Almere
Flevoland
€ 895,00
workshop


In september 2023 start de eerste jaarcursus spirituele iriscopie. Boordevol informatie over groei en ontwikkeling, persoonlijkheid, balanceren van het leven op fysiek, emotioneel / relationeel, mentaal en spiritueel vlak.

Deze praktische jaarcursus leert je helder te zien wat er allemaal in de irissen te zien valt aan structuren en tekens en wat deze vertellen over je spirituele pad. Je leert op elke niveau waar je kracht zit en waar de valkuilen zitten tijdens je ontwikkeling. Deze inzichten helpen jou en de mensen waarvan jij de irissen gaat onderzoeken klachten te voorkomen, je zielsbestemming te leven of, met behulp van adviezen, coaching en/of therapie, je uitdagingen te transformeren. Het is een zeer waardevolle jaarcursus voor ieder die aan zichzelf wilt werken en voor elke therapeut en coach die deze inspirerende kennis wil toevoegen aan zijn / haar werkvormen. Deze jaarcursus is intensief, zowel in het volgen van je eigen proces als in het tot je nemen van al het lesmateriaal.

De opleiding wordt gegeven door Hans Thijssen (1956), hoofddocent van het Rayid Nederland. Hij heeft de laatste 35 jaar bijzonder veel ervaring op dit gebied opgedaan als docent en therapeut. Hij is tevens acupuncturist, Bowen therapeut, healer en natuurgeneeskundige.

Deze jaarcursus is geen opleiding tot toegang geeft tot beroepsverenigingen. Er is ook geen accreditatie aangevraagd.

Het afronden van het eerste jaar geeft het certificaat 'Gezel in de spirituele iriscopie'.

Inclusief:
Werkboek incl. opdrachtlijsten
Reader
Loepje
3 full colour Rayid studiekaarten
Een geweldige tool voor elke therapeut en coach om een prachtig inzicht te krijgen in het pad van de cliënt.
Koffie / thee

Exclusief:

Facultatief: Full colour studieboek met Nederlandse vertaling, kosten € 49,95

Praktisch:
Intensieve en persoonlijke begeleiding door Hans Thijssen, natuurgeneeskundige, iriscopist, acupuncturist en fysiotherapeut. Meer dan 25 jaar ervaring als klassieke en spirituele iriscopist én docent. Meer dan 35 jaar therapeut.

Toelatingseisen: Het eerste jaar geen.

Datums: 15 september 2023
6 oktober 2023
3 november 2023
24 november 2023
15 december 2023
12 januari 2024
2 februari 2024
15 maart 2024 (afronding)
Tijden: Let op: 13.00 uur tot 18.00 uur
Locatie: PuurZentrum, Almere.
Aantal deelnemers: 8 tot 16 deelnemers

Bijdrage:

Eerste jaar: € 895,-- excl. kosten eventuele stage. Een optionele stagedag vind thuis of in je eigen praktijk plaats. Je vraagt aan de clienten je normale tarief. Je bijdrage aan de stage is € 300,-- per dag plus reële reiskosten aan Hans Thijssen. Je kunt maximaal 6 clienten per dag uitnodigen voor een irislezing. Start september 2023.

Het eerste jaar wordt afgerond met een toets. Als je deze met een voldoende afrond, ontvang je het certificaat 'gezel spirituele iriscopist'.
Evenement / Agenda delen: