22 juli: Eer Moeder Maria Magdalena op haar Naamdag: LichtCirkel geleid vanuit Schotland

Maria van der Geest - STERRENPOORT - Medical LeMUria Sound Healing
22-07-2023
20:00
Thuis: Spotify Afspeellijst: 22 juli Holy Mary Magdalena Naamdag
Online
€13
healing
meditatie


LET OP: DIT IS GEEN WEBINAR MAAR EEN OP AFSTAND GELEIDE HEALING MEDITATIE DOOR MARIA VAN DER GEEST - www.mariavandergeest.com

NOTEER METEEN DEZE DATUM GOED IN JE AGENDA, WANT DOOR MEE TE DOEN ZAL JE EEN WARE APOTHEOSE ONDERGAAN, OMDAT IK DIT OP AFSTAND ZAL LEIDEN VANUIT SCHOTLAND WAAR MOEDER MARIA MAGDALENA EN DE VOLTALLIGE HEILIGE FAMILIE AANWEZIG ZULLEN ZIJN OM ALLE DEELNEMERS IN HUN HUN HEILIG HARTEKRUIS OP TE NEMEN.
Lees vooraf a.u.b. mijn laatste berichten op www.mariavandergeest.com

Geef je uiterlijk 1 uur van te voren op door in mijn Webshop het LEMURIA SOUND HEALING TICKET voor 22 juli te bestellen:
Kopieer en plak de volgende link van mijn LeMUria Healing Webshop in jouw internet adresbalk:
https://www.mariavandergeest.com/product-categorie/60-deelname-lichtcirkels/6c-maand-afstand-lichtcirkels-tickets/

Als deelnemer doe je op Afstand mee aan mijn LeMUria LichtCirkel die ik leid vanuit mijn praktijk Sterrenpoort in Oegstgeest. Hiermee activeer je Lichtcodes ter Bezieling van jezelf alsmede help je door in meditatie te gaan bij de Terugkeer van de oorspronkelijke Geneeskrachtige BeZielende energieën op Moeder Aarde. Dit gebeurt in samenwerking met alle Planeten en Sterrenstelsels, waar de deelnemers in oorsprong hun Ware SterZielZelf hebben achter gelaten, om nu na ruim 2000 jaar weer mee op en neer te reizen om alle Geneeskrachtige Sterrenstoffen, waarmee ze het leven op Moeder Aarde hielpen vormgeven en op te bouwen. Tijdens het thuis luisteren naar mijn Ingewijde Afspeellijst op SPOTIFY van de 'STERRENPOORT: 22 juli Holy Mary Magdalena Naamdag', reis je samen in mijn etherische Lichtschip door het totale Omniversum alsook naar IONA & GLASTONBURY (beide Avalon Elfjes plaatsen) en verlaten we Moeder Aarde iedere keer via mijn Sterrenpoort in Oegstgeest en keren we terug via de Sterrenpoort boven de Uluru Rock in Centraal Australië.

Een account bij Spotify is gratis, men ontvangt dan wel af en toe enkele reclames. Dit is niet erg als men geconcentreerd kan blijven.

Via onze DRAAG-AS staan alle 12 Solfeggio Klank Piramides afgestemd op de 13e Centrale Moeder Maria Piramide in de Gaia Tree Moeder Rassen Stamboom. Zij functioneert sinds de Kerst 2022 als de magnetische kern van de Goddelijke Moeder Eenheid

Ik adviseer je om zo nu en dan wat leeswerk te gaan verrichten op www.mariavandergeest.com, want er is veel gaande. Je kan je gratis aanmelden om alle nieuwe berichten te ontvangen (op pc aan de linkerkant op mijn website www.mariavandergeest.com) door eenmalig jouw e-mailadres in te vullen.

Ook kan je van mij advies ontvangen als je op zoek bent naar een volledig ingewijd en geactiveerd Kristal of een ander helend LeMUria product in mijn LeMUria Healing Webshop: Kristallen Schedels / Skulls, Engelen, Dolfijnen, Draken, Bollen, Orgonites, Kwan Yin, Merlin(a), MP3's etc.

Heb je een vraag omtrent deelname? Bel dan naar 06 5726 7011 of Mail (bij afwezigheid) naar Maria@sterrenpoort.com

www.mariavandergeest.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
YOUTUBE: Sterrenpoort Maria van der Geest
Vimeo: Sterrenpoort Maria van der Geest

NAMASTÉ

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

 
Evenement / Agenda delen: