Tao Healing Groepssessie op Afstand

Barbara Kuipers van Puur Licht
30-06-2023
19:30
overal
Noord-Holland
€ 33
gratis
healing


1x per week geef ik groepshealing sessies op afstand. Deze hebben een vastgesteld (en wisselend) thema.
Het thema van deze groepssessie is:

Open je Hart en Ziel

Je ontvangt dan op aangegeven dagen en op een aangegeven tijdstip een groepshealing, voor gemiddeld 30-45 minuten per keer. Je kunt om die tijd rustig gaan liggen of zitten en jezelf openen om te ontvangen. De groepshealing wordt op afstand en in stilte gegeven. De meeste mensen voelen het begin en het einde van de healing heel goed aan, dus je kunt er van op aan dat ik de healing echt geef en mocht er sprake zijn van een noodsituatie waardoor ik de healing niet op het afgesproken tijdstip kan geven, krijg je daarvan bericht.

Door je in stilte volledig te openen heb je de kans om zelf te ervaren wat de healingsessie met je doet, om beelden te zien, om boodschappen/inzichten te ontvangen zonder afgeleid te zijn door anderen.
Ik krijg tijdens de healingsessie beelden te zien en gechannelde boodschappen door die ik simultaan mee type en waar ik een verslag van maak, wat de deelnemers de volgende dag per email ontvangen.

Vele deelnemers die bekend zijn met deze werkwijze, zien uit naar deze verslagen om zo hun eigen ervaringen en die van mij naast elkaar te leggen en de boodschappen vanuit de spirituele wereld te ontvangen.

Het voordeel van een groepshealing is dat meerdere mensen tegelijkertijd ontvangen waardoor er een krachtig veld ontstaat en je de healing ontvangt tegen een gereduceerd tarief.
Omdat het een groepshealing is krijgt niet iedereen de persoonlijke aandacht en persoonlijke boodschappen. Indien dat je voorkeur heeft, dan is een persoonlijke sessie het meest geschikt.

Hoe Tao Healing werkt, wat anderen hebben ervaren en welke quantum korting er is, kun je lezen op mijn website.
Heb je nog nooit eerder een Tao Healing sessie ontvangen en zou je het graag een keer ervaren, dan is deelname de eerste keer gratis.
Ook dieren kunnen Tao Healing ontvangen.

Voor aanmelding en/of meer informatie, neem vrijblijvend contact op via barbara.kuipers@puur-licht.nl

Ervaar de kracht van Tao Healing en voel wat het voor jou kan doen!

In liefde en licht,
Barbara Kuipers
Evenement / Agenda delen: