Barbara Kuipers van Puur Licht

Barbara Kuipers
Puur Licht
Guan Yin Healing, Tao Healing, Soul Reading, Reading Akasha Kronieken, Soulfulness, Online Coaching, Spirituele Workshops
Zandvoort
Noord-Holland


~ LEVEN VANUIT JE ZIEL EN INNERLIJKE KRACHT ~

⭐️ Zoek jij een oplossing voor een bepaalde situatie of wil jij verandering in je leven manifesteren?
Wil jij leren hoe jij zelf op spirituele en praktische wijze kan werken aan de kern / de oorzaak van problemen in je gezondheid, je financiën, je relaties of een ander aspect van je leven?

⭐️ Heb jij een vraag over je leven, waar je graag een antwoord / spirituele reading op zou willen vanuit de zielenwereld of Akasha Kronieken?

⭐️ Heb jij een gezondheidssituatie waarvoor de reguliere behandelmethoden je onvoldoende verlichting bieden en sta jij open voor spirituele healing?

⭐️ Wil jij leren hoe je de overstap kunt maken van leven vanuit je hoofd (denken/ mind-over-matter) naar leven vanuit je hart en ziel (voelen / intuïtie) / soul-over-matter?
Of ben jij daar al langer mee bezig en zou jij je graag verder gaan op weg naar verlichting?

⭐️⭐️⭐️

Soulfulness, Tao Healing en Soul Reading kunnen je helpen om jouw wensen te realiseren.

Soulfulness is een krachtige zelf-helingsmethode. Tao Healing een vorm van spirituele healing. Soul readings zijn gechannelde boodschappen vanuit de zielenwereld, of specifiek vanuit de Akasha Kronieken, die je antwoorden kunnen geven op door jou gestelde vragen.

Tao Healing en Soulfulness zijn door een arts, dokter en master Zhi Gang Sha. vanuit China naar het Westen gebracht. In China werden tienduizenden mensen per dag geholpen. Nu gebruiken vele mensen wereldwijd deze holistische spirituele methoden en zijn er veel succesverhalen bekend.

Ook ik heb mijn eigen succesverhaal er door verkregen nadat ik in 2010 kennis maakte met deze methoden. De dokters in Nederland hadden in die periode geen hoop meer voor mij, omdat er geen effectieve medische behandeling beschikbaar was voor de bij mij vastgestelde aandoening. Dat was het moment dat ik verder ben gaan zoeken en in aanraking kwam met soulfulness en Tao Healing.

Waar de medische wereld geen oplossing had, bleek er via de spirituele weg heel veel mogelijk!


“Geloof in wonderen. Ik heb er zo veel gezien.
Ze kwamen op het moment dat alles erop leek dat hoop verloren was. Hoop is nooit verloren!
~ Jeffrey R. Holland ~


Tao Healing en Soulfulness brachten mij in eerste instantie hoop, maar na verloop van tijd merkte ik stap voor stap verandering en uiteindelijk brachten beide methoden mij in het licht aan het einde van die lange donkere tunnel waar ik zo lang in heb gezeten. Dat het echt effectief is, mag blijken uit het feit dat ik inmiddels al meer dan 11 jaar “extra tijd” heb gekregen. Mijn hele leven is via deze methoden op een positieve wijze veranderd.

Diep onder de indruk van deze resultaten wilde ik graag meer mensen met deze 2 krachtige methoden bekend maken en daarom ben ik de opleiding gaan volgen. Mijn spirituele kanalen waren altijd al open, maar ik heb tijdens deze opleiding geleerd ze te gebruiken op een effectieve, nauwkeurige en brede wijze. Ik communiceer dagelijks met de zielenwereld om zo de begeleiding, adviezen, informatie te verkrijgen voor situaties in mijn eigen dagelijkse leven, dan wel voor de mensen die mij om hulp vragen.

Deze levenservaring en de veelomvattende kennis die ik heb verkregen via de jarenlange opleiding alsmede via de gechannelde boodschappen, geef ik nu met alle liefde door aan iedereen die daarin geïnteresseerd is via persoonlijke begeleiding of groepsbijeenkomsten. Als kanaal kan ik boodschappen en soul healing vanuit de zielenwereld doorgeven en ik kan je helpen met de kennis en praktische oefeningen waarmee jij jouw leven richting kunt geven.

Al vele jaren mag ik anderen op die manier begeleiden en het betekent altijd veel voor me om hun resultaten te horen en te zien.

Op mijn website en op mijn blog deel ik veel informatie over Soulfulness en Tao Healing, zodat je een indruk kunt krijgen van wat het inhoudt en er je eigen leven mee kunt verrijken.

Heb jij een vraag over iets in jouw persoonlijke situatie of wil jij je graag verder ontwikkelen op spiritueel gebied, neem dan vrijblijvend contact met me op om te bespreken of en zo ja hoe ik je daarbij zou kunnen helpen.

⭐️ Let the Magic Begin! ⭐️

Hartelijke groet,
Barbara Kuipers


Evenement / Agenda delen: