Sisterhood of Sekhmet

Bewust Zijn Centrum Apofyliet
04-08-2023
10:00
Lippenhuizen
Friesland
€ 133
ascensie
workshop


Activatie workshop: Sisterhood of Sekhmet

Verbindingen met de Leeuwinnen Kracht en de Zusterschappen van Sirius
In deze workshop gaan we nader kennismaken met de prachtige liefdevolle krachten van de Zusterschap van Sekhmet. Een liefdevol collectief bewustzijnsveld van Leeuwinnenkrachten die via de velden van Sirius voor de nieuwe aarde werkzaam zijn. En die je eigen Goddelijk Vrouwelijke Kracht Potentieel weer dieper zullen wekken. Prachtige Wezens, deze Lion People, die in sommige gevallen ook nog bekend zijn vanuit de Oudheid, zoals Sekhmet, Mut en Tefnut.

Uiteraard zullen het niet alleen de leeuwinnenkrachten zijn (vrouwelijk Meesterschap) maar ook de leeuwenkrachten (mannelijk Meesterschap) die hierbij dieper belicht worden.

In verbinding met deze ‘Zusterschappen’ van de Feline Families zullen we diepere verbindingen dan ooit mogen gaan ervaren in ons Zelf, in verbinding met Sirius en in onze eigen Goddelijk Meesterschaps Kracht.

De Leeuw(inn)en Zusterschap werkt via de frequenties van Sirius, de bewaarplaats van de Oorspronkelijke Blauwdrukken op 6-dimensionaal niveau, omdat we vanuit deze frequentie weer dieper onze innerlijke Leeuwinnenkracht en zelfs mogelijke persoonlijke verbindingen met de Lion People weer dieper kunnen gaan her-inneren.

lees hier verder: https://apofyliet.nl/activiteit/sisterhood-of-sekhmet/
Evenement / Agenda delen: