Bewust Zijn Centrum Apofyliet

Willemien Timmer
Bewust Zijn Centrum Apofyliet
Multidimensionale bewustwordingsprocessen, workshops, opleidingen, coaching, consulten, kristalshop met ondersteunende middelen en materialen
Lippenhuizen
Friesland
Bewust Zijn Centrum Apofyliet richt zich volledig op de begeleiding, ondersteuning, bekrachtiging en verheldering van persoonlijke (multidimensionale) bewustwordingsprocessen en de collectieve bewustzijnsgroei rondom de nieuwe aarde.

Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke consulten, maar ook voor krachtige persoonlijke groei en bewustwording middels activatie workshops en opleidingen/ jaar trajecten. Waarbij je zelf handen en voeten aan je eigen kwaliteiten, potenties, bewustzijn en mogelijkheden leert geven.

Bewust Zijn Centrum Apofyliet werkt krachtig met de aarde energie, richt zich voornamelijk op belichamingsprocessen om echt je Bronkracht hier op aarde te her-inneren, integreren en neer te zetten. Daarbij ben ik heel nuchter en aards ingesteld, met de nodige kennis over multidimensionaal bewustzijn, psychologie, menselijkheid en energetische achtergronden.

Ik heb verschillende boeken geschreven en 2 kaartensets gemaakt en gemanifesteerd, waardoor ook je eigen bewustwordingsgroei enorm gestimuleerd en geïnspireerd kan worden.

Heel veel meer info lees je op mijn website www.apofyliet.nl
Voel je welkom om eens een kijkje te nemen!

Stralende hartegroet, Willemien TimmerMijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
06-07-2024
Lippenhuizen
Friesland
Evenement / Agenda delen: