Dagretraite: Terug naar je Kern

In je Kern
06-08-2023
11:00
Landsmeer
Noord-Holland
85,80
naar draagkracht
ceremonie
retreat


Ben je op zoek naar meer verbinding met jezelf? Tijdens deze 1 daagse retraite nemen we je mee op een innerlijke reis, terug naar je kern. Ondersteund door cacao, opstellingen en klank. Deze dag is open voor iedereen die nieuwsgierig is (naar zichzelf) of die verdieping zoekt.

In het dagelijks leven houden we vast aan een beeld dat we van onszelf gemaakt hebben. De vraag is wie ben jij echt? In essentie zijn we namelijk heel. De eerste stap om dit te ervaren is om ons er bewust van te worden. Deze heelheid ervaren is ontzettend waardevol. Deze dag wijzen we je de weg terug door het hart naar jouw heelheid. We creëren een veilige bedding waar je puur en echt jezelf mag laten zien en zijn.

We starten de dag met een ontspannende begeleide meditatie om aan te komen. Na een incheckronde neemt Rik je mee in een oefening waarin we gaan luisteren naar ons diepere zelf. Daarna drinken we gezamenlijk ceremoniële cacao uit Peru bereid met amandelmelk en zetten we een intentie voor onze reis.

Hester zal vervolgens de methode van opstellingen gebruiken om zichtbaar te maken wat er op dat moment speelt. Een opstelling biedt vaak een ander perspectief aan een verhaal dat je al kent. Het brengt niet alleen een dieper inzicht maar ook op gevoelsniveau worden er dingen zichtbaar en/of voelbaar. De focus van de opstellingen ligt op jullie innerlijke wereld met betrekking tot je intentie. We stellen geen familiesystemen op, behalve als de situatie hierom vraagt. Het zal niet mogelijk zijn om van iedereen een innerlijke wereld op te stellen. De ervaring is echter dat respondent of toeschouwer zijn net zo behulpzaam is.

Na een voedende lunch en pauze gaan we verder met opstellen. Daarna word je tijdens de klankreis uitgenodigd te ontspannen en te integreren wat er (die dag) is aangeraakt. Je wordt ondergedompeld in een ontspannende klankreis. Giulia maakt gebruik van klankschalen, stemvorken, haar stem en andere instrumenten om je te begeleiden op een magische reis naar binnen. Alles is welkom; of je nu iets mag toelaten, loslaten of genieten in het moment. Rik en Hester zullen ter ondersteuning actief aanwezig zijn en Reiki geven als dit gepast en wenselijk is.

Na deze verdiepende ervaring is er thee en iets lekkers. We eindigen in zachtheid, liefde en verstilling zodat de werking van de reis door kan gaan. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten die je (kunnen) ondersteunen op je levenspad.

🌟Praktisch🌟
Hoe bereid je je voor op deze ceremonie?
-Maak je heilige ceremonietas klaar met: een dagboek en pen, fles water, (yoga)matje,
oogmasker, dekentje, kussen, warme sokken
- Eet in de ochtend een lichte maaltijd dit zorgt voor een schoon systeem en helpt de opname van cacao. Plan in de avond ruimte en tijd voor jezelf.

🌟Locatie🌟
Noordeinde 17, 1121AA Landsmeer. Parkeren kan gratis op het terrein.

🌟Programma🌟
10:30 inloop
11:00 opening & cacao ceremonie
12:30 opstellingen
13:30 lunch
14:30 opstellingen
15:30 klankreis
16:30 afronden en naar huis

🌟Ticket informatie🌟
-Budget ticket: € 85,80
De budget tickets zijn er (beperkt) voor de mensen die heel graag willen komen, maar de prijs van een normaal ticket niet kunnen betalen.
-Normaal ticket: € 95,80
-Support ticket: € 105,80
Met een support ticket help je de budget tickets mogelijk te maken.

Je koopt je ticket via Hipsy.

🌟Over ons🌟
Rik Blaauw heeft geruime ervaring op het gebied van Tantra en Reiki. De weg naar
huis gaat volgens hem via het hart. Plantmedicijnen zoals cacao geven daarin een mooie ondersteuning. Met veel enthousiasme geeft hij zijn kennis door via workshops en events.

Hester Meijer deed tien jaar geleden haar eerste opstelling en was direct onder de indruk. Zij is inmiddels ruim 100 opstellingen verder en gecertificeerd om deze bijzondere methode te kunnen delen met anderen.

Giulia Bijvoet heeft haar eigen soundhealing praktijk In je Kern. Zij gebruikt haar stem, klankschalen en andere instrumenten om je dichter bij je kern te brengen. Met haar praktijk wil zij mensen ondersteunen in hun weg naar ontspanning en heling.


We ontmoeten je graag!

Liefs, Rik, Hester & GiuliaEvenement / Agenda delen: