Opstelling met gidsen

Training in Verbinding
13-11-2023
10:00
Zijderveld
Utrecht
€175,-
healing
workshop


Opstelling met je gidsen

Iedereen heeft zijn eigen gidsen of begeleiders die je helpen op je zielenpad. Dit kunnen overleden dierbaren zijn, wezens uit de lichtwereld, voorouders of hogere zelf(en) of welke vorm dan ook voor jou van toepassing is. Voor de meeste mensen is het echter geen vanzelfsprekendheid om hier de connectie mee te voelen of deze te kunnen zien of horen. Het vertrouwen dat je gedragen wordt, dat er iemand met of naast je mee loopt raken we in het dagelijks leven van alledag vaak kwijt.

In deze opstellingsdagen is er een ontmoeting mogelijk met jouw ‘ongeziene gids’. We helpen je graag de onbewuste band die je met je gids hebt bewust en zichtbaar te maken zodat deze je verder kan begeleiden op jouw pad.

We besteden op deze dag eerst aandacht aan het creëren van een veld van veiligheid, licht en liefde waardoor de spirituele wereld gemakkelijker voelbaar wordt. Bij elk vraagstuk dat we opstellen nodigen we ook jouw ongeziene gids erbij uit. Samen met deze begeleider ga jij je vraagstuk aankijken. De basis van deze samenwerking is geworteld in een nieuw veld, een nieuwe laag van zachte kracht en verruimd bewustzijn vanuit het hart. Bewustzijn vanuit het hart betekent de aanwezigheid van licht, compassie, rust, veiligheid en innerlijke wijsheid. Daar kunnen transformaties ontstaan en nieuwe betekenissen gevonden worden. We hebben uit ervaring geleerd dat onze eigen gidsen onze mooiste leraren zijn.

Vraagstukken van welke aard dan ook kunnen worden ingebracht. Mogelijk wil je gewoon eens kennis maken met je gids, wil je je band verder exploreren of verankeren. Maar er is ook ruimte voor persoonlijke vragen of thema’s waar je mee bezig bent en graag in veiligheid en verbinding wil onderzoeken. We laten ons deze dag leiden door wat de gidsen van een ieder ons willen laten zien.

We werken vanuit onze professionele achtergrond én met al onze ervaringen. Door deze met elkaar te verbinden en de veilige aanwezigheid te verhogen kan ons bewustzijn een laagje verder transformeren. Gezamenlijk duiken we met behulp van onze aanwezigheid dieper in onszelf om het ongeziene te verlichten.

Het staat vooraf nooit vast wat er komt en wat er gebeurt, maar we laten de wonderen zichzelf ontvouwen in ons aller aanwezigheid.
Evenement / Agenda delen: