Reis door Schotland: Holy Grail Activatie- & Healing via Deelname op Afstand

Maria van der Geest - STERRENPOORT - Medical LeMUria Sound Healing
17-07-2023
15:00
Thuis: op afstand deelnemen t.b.v. Aardehealing & Activaties
Online
€144
healing
reizen


DEELNAME OP AFSTAND: Holy Grail Activatie- & Healing reis door Schotland
O.L.V. MERLIN(A), KWAN YIN & HEILIGE FAMILIE
€144.00

Van 17 tot en met 26 juli ben ik andermaal door de Siriaanse & Gallactische Federatie uitgenodigd om een speciale Holy Grail Aarde Activatiereis door Schotland te organiseren op LeMUriaanse wijze. Hiervoor nodig ik krachtige Oude Wijze Zielen uit om samen met mij (Maria van der Geest) & Sandra Minnee, door de Binnenaarde van Schotland te reizen om:

Ten Eerste in de LeMUria Moeder Mary Tempels, hun gestolde Kristallijnen LeMUria Bloed Codes o.l.v. Merlin(a) & mijn Kristallijnen Skull & Draken Team, op te halen en terug te geven aan de rechtmatige Lichtwerkers die bewust meedoen op Afstand!
Ten Tweede zal mijn LeMUria LichtCirkel Groep wederom als Kanaal mogen dienen, om voor Moeder Aarde de alom daar aanwezige zuivere GeNees Lichtkracht t.b.v. de Drievoudige Verwarmer Meridiaan te kanaliseren en deze met de instromende Bloedzuivere 741 Hz frequenties van Moeder Maan te verbinden
Ten Derde in uitlijning te laten stromen met de Drie Voudige Verwarmer Meridiaan door de Kosmos richting de grote Centrale Moeder Maan.
Vele belangrijke Zon-, Maan- & Sirius Sterrpoorten Activaties zullen er deze 10 dagen plaats gaan vinden, want er bevinden zich magistrale LeMUriaanse hoogtij dagen in deze periode:

22 juli – de dag waarop veel Lichtwerkers Maria Magdalena jaarlijks in het zonnetje zetten
24 juli – laatste dag Tzolkin Maya Kalenderjaar
25 juli – Dag Tussen de Tijd & de dag waarop onze Moedergodin Isis in het Oude Egypte altijd in het zonnetje gezet werd
26 juli – Nieuwjaarsdag van de Maya Tzolkin Zonne Kalender, afgestemd op Sterrenstelsel Sirius, waar vandaan Meester Jezus ons het komende jaar zal leiden en herinneren aan onze belangrijke gezamenlijke levensopdracht!
Wil jij voor Moeder Aarde, op AFSTAND, deelnemen aan een van de meest krachtige LeMUria LichtCirkels en hierdoor ook jezelf als Goudgele Zonneziel op grootse wijze een dienst bewijzen?

Bestel dan dit TICKET ruim op tijd, want je ontvangt dan in je Kroonchakra, al van te voren tijdens deelname aan een Volle Maan of Poortdag LichtCirkel op Afstand, een hele speciale HOLY LICHT INPRINT voor deze Heilige Missie op magische wijze, waarbij Merlin(a) ook jou deze dagen (én vooraf) zal gaan inspireren.

Vergeet dus niet ook voor 3-7 Volle Maan en/of 7-7 Poortdag een Deelname Sound Healing Ticket te bestellen om energetisch goed voorbereid & in de flow te komen van deelname aan deze reis op afstand (waar jij zelf ook bent deze dagen)


Ik adviseer je om zo nu en dan wat leeswerk te gaan verrichten op www.mariavandergeest.com, want er is veel gaande. Je kan je gratis aanmelden (op pc aan de linkerkant) op mijn website www.mariavandergeest.com door eenmalig jouw e-mailadres in te vullen, waarna je automatisch een melding ontvangt als er nieuws is.

Ook kan je van mij advies ontvangen als je op zoek bent naar een volledig ingewijd en geactiveerd Kristal of een ander helend LeMUria product in mijn LeMUria Healing Webshop: Kristallen Schedels / Skulls, Engelen, Dolfijnen, Draken, Bollen, Orgonites, Kwan Yin, Merlin(a), MP3's etc.

www.mariavandergeest.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
YOUTUBE: Sterrenpoort Maria van der Geest
VIMEO: Sterrenpoort Maria van der Geest

NAMASTÉ

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

 
Evenement / Agenda delen: