VolleMaan: Geneeskrachtige Drievoudige Verwarmer Soundhealing via de LeMUria Sterrenpoort

Maria van der Geest - STERRENPOORT - Medical LeMUria Sound Healing
03-07-2023
20:00
Thuis: Spotify Afspeellijst:Drievoudige Verwarmer Meridiaan Sound Healing
Online
€13
healing
meditatie


Geef je uiterlijk 1 uur van te voren op door in mijn Webshop een LEMURIA SOUND HEALING TICKET te bestellen:
Kopieer en plak de volgende link van mijn LeMUria Healing Webshop in jouw internet adresbalk:
https://www.mariavandergeest.com/product-categorie/60-deelname-lichtcirkels/6c-maand-afstand-lichtcirkels-tickets/

Als deelnemer doe je op Afstand mee aan mijn LeMUria LichtCirkel die ik leid vanuit mijn praktijk Sterrenpoort in Oegstgeest. Hiermee activeer je Lichtcodes ter Bezieling van jezelf alsmede help je door in meditatie te gaan bij de Terugkeer van de oorspronkelijke Geneeskrachtige energieën op Moeder Aarde. Dit gebeurt in samenwerking met alle Planeten en Sterrenstelsels, waar de deelnemers in oorsprong hun Ware SterZielZelf hebben achter gelaten, om nu na ruim 2000 jaar weer mee op en neer te reizen om alle Geneeskrachtige Sterrenstoffen, waarmee ze het leven op Moeder Aarde hielpen vormgeven en op te bouwen. Tijdens het thuis luisteren naar mijn bijzonder Geneeskrachtige BeZielende Afspeellijst op SPOTIFY van de STERRENPOORT 'Drievoudige Verwarmer Meridiaan Sound Healing', reis je samen in mijn etherische Lichtschip door het totale Omniversum en verlaten we Moeder Aarde iedere keer via mijn Sterrenpoort in Oegstgeest en keren we terug via de Sterrenpoort boven de Uluru Rock in Centraal Australië.

Een account bij Spotify is gratis, men ontvangt dan wel af en toe enkele reclames. Dit is niet erg als men geconcentreerd kan blijven.

DOE JE MEE OP AFSTAND VAN LICHTCIRKEL NAAR LICHTCIRKEL? KIJK DAN NAAR DE MOGELIJKHEID OM ABONNEMENT TE BESTELLEN, WANT DE CONTINUITEIT VAN MEE DOEN AAN MIJN LICHTCIRKELS ZORGT VOOR EEN OVERVLOEDIGER LEVEN - NOTEER DAN WEL METEEN ALLE LICHTCIRKEL DATA GOED IN JE AGENDA.

Via onze DRAAG-AS staan alle 12 Solfeggio Klank Piramides afgestemd op de 13e Centrale Moeder Maria Piramide in de Gaia Tree Moeder Rassen Stamboom. Zij functioneert sinds de Kerst 2022 als de magnetische kern van de Goddelijke Moeder Eenheid

Ik adviseer je om zo nu en dan wat leeswerk te gaan verrichten op www.mariavandergeest.com, want er is veel gaande. Je kan je gratis aanmelden (op pc aan de linkerkant) op mijn website www.mariavandergeest.com door eenmalig jouw e-mailadres in te vullen, waarna je automatisch een melding ontvangt als er nieuws is.

Ook kan je van mij advies ontvangen als je op zoek bent naar een volledig ingewijd en geactiveerd Kristal of een ander helend LeMUria product in mijn LeMUria Healing Webshop: Kristallen Schedels / Skulls, Engelen, Dolfijnen, Draken, Bollen, Orgonites, Kwan Yin, Merlin(a), MP3's etc.

Heb je een vraag omtrent deelname? Bel dan naar 06 5726 7011 of Mail (bij afwezigheid) naar Maria@sterrenpoort.com

www.mariavandergeest.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
YOUTUBE: Sterrenpoort Maria van der Geest

NAMASTÉ

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

 
Evenement / Agenda delen: