Creatieve SamenZijn avond

DE WEG VAN HET LICHT
09-05-2023
19:30
Best
Noord-Brabant
€ 10,00


Het afgelopen jaar heb ik een aantal keer de SamenZijn avonden, met live channeling en meditatie, georganiseerd bij mij thuis.

De Creatieve SamenZijn avonden die ik nu ga organiseren, vormen een creatieve invulling en aanvulling op deze goed bezochte avonden.


Creatieve SamenZijn avonden: Dinsdag 9 mei 2023
Thema: nog niet bekend

Als je erbij wilt zijn, laat het me even weten, er is nog plaats!


Algemeen:

Een paar dagen van tevoren dient het thema zich aan, ik ga dan op zoek naar een creatieve invulling die past bij het thema.

Ik informeer je van tevoren over het thema dat speelt, misschien nodig ik je dan uit om zelf wat materiaal bij elkaar te zoeken en mee te nemen. Dit wordt een paar dagen van tevoren wel duidelijk.

Op de avond zelf komen we in alle rust en stilte bij elkaar.

Na een korte deelronde (wat speelt er nu bij jou, wat vraagt de aandacht, wat is jouw verlangen voor deze avond) gaan we over tot een fijne, diepgaande meditatie die het thema aan zal raken en ons zal inspireren tot de creatieve invulling.

Daarbij kun je denken aan: intuïtief tekenen, een engelenmandala, een collage vol mooie afbeeldingen, een intuïtief moodboard van toepassing op het thema, op jouw invulling daarvan. Een ode aan de Aarde d.m.v. het leggen van een kristalgrid of een grid bestaand uit materialen uit de natuur die we van tevoren bij elkaar hebben gezocht en zo kan ik nog veel meer inspirerende creatieve uitingen bedenken, het borrelt en bruist in mij!


Elke keer zal het thema / de invulling van de avond anders zijn, zo is het mogelijk om diverse thema’s onder de aandacht te brengen en een verdiepende innerlijke reis te maken, keer op keer.

Als een thema verdergaande verdieping vraagt, is het mogelijk om rondom dit thema een workshop-dag te organiseren, gewoon bij mij thuis. Ik sta hier zeker voor open, alles is mogelijk!


Deze tijd vraagt om verdieping, om een innerlijke reis, om creatief en inspirerend bezig te zijn, in het moment, in alle rust en stilte.

Een SamenZijn vol warmte, vertrouwdheid en liefde in een heerlijke huiskamer-setting met voelbaar fijne energie en het gevoel het niet alleen te hoeven doen!


Kom je het ervaren? Ga heerlijk geïnspireerd en opgeladen weer naar huis.

Ervaringen: 'Wat een heerlijke avond, ik ga helemaal opgeladen weer naar huis'.

'Er ontstond zo'n mooie verbinding, wonderlijk hoe we allemaal resoneerden op

hetzelfde thema'.

'Dankjewel dat je dit bij jou thuis mogelijk maakt'.

'Ik verheug me nu al op de volgende bijeenkomst!


Maximum aantal deelnemers: 6

Van 19.30 – 22.00 uur incl. koffie/thee/lekkers en inclusief de benodigde materialen

Bijdrage: 10 euro


Data:
dinsdag 13 juni 2023
Evenement / Agenda delen: