Agenda van ‘De weg van het Licht’

Marit Karssens
De weg van het Licht
channeling, meditatie, energetisch therapeut Healing Arts, workshops persoonlijke ontwikkeling, auteur Licht-ingevingen, holistic pulsing,
Best
Noord-Brabant


Ik ben Marit Karssens uit Best (Noord-Brabant). Ik deel mijn 'weg naar binnen' die mij de afgelopen twaalf jaar zoveel heeft gebracht, heel graag met jou!

Vanaf 2008 volgde ik de opleidingen tot energetisch therapeut, docent en kindercoach bij Healing Arts en ook vele verdiepingscursussen. Ik ben aards en spiritueel tegelijkertijd, ben heel graag in de natuur, bezig in mijn tuin en ben gek op dieren. Mijn creativiteit uit zich in zingen, of het nu in een kamerkoor is of op een meditatieve klankavond, in fotograferen, in het maken van mooie collages enz. Als energetisch therapeut, op mijn workshops en nu ook met mijn boek, hoop ik mensen te raken en te inspireren. Herinner je wie je werkelijk bent, je bent zoveel grootser dan je denkt. Ik hoop je te ontmoeten op één van mijn workshops, SamenZijn - avonden of bij een prachtige persoonlijke sessie bij mij thuis!

In een persoonlijke sessies gaan we samen op zoek te gaan naar wat jou nog tegenhoudt om helemaal jezelf te zijn: vrij, zonder angsten, tevreden, gelukkig en lekker in je vel. Zonder overdrijven, er gebeuren echt wonderen, je gaat naar huis vol energie, verwondering, en boordevol zelfvertrouwen! Ook kun je bij mij een universele energiebehandeling of Holistic Pulsing sessie boeken.

Sinds 2010 sta ik in contact met Herrezen Meester Kuthumi en ik schrijf (channel) regelmatig mooie teksten die op deze site allemaal verzameld zijn: kijk bij Channelings
Deze teksten én mijn eigen 'weg van het Licht' heb ik beschreven in mijn boek LICHT-INGEVINGEN:

Woorden van mijn uitgeverij Elikser: Een warm, bemoedigend en inspirerend boek met channelings en uitleg over de sferen en de huidige tijd.

'Het is aan ons het proces aan te gaan om in onszelf te keren en te onderzoeken waar ons licht is. Het licht van waaruit wij eindeloos kunnen putten om werkelijk te zijn wie we van oorsprong zijn. Deze weg mag ieder voor zich gaan. Ik noem het de weg van het Licht, het donker niet schuwend: het donker en het licht in jezelf omarmend en met elkaar verenigend. In elk verhaal dat ik heb geschreven is het Licht al voelbaar. In de vele channelings is de innerlijke kracht die ieder van ons bezit zichtbaar, evenals de steun die we daarbij krijgen vanuit de Lichtwereld'.

Marit Karssens doet in dit boek verslag van de innerlijke weg die zij de afgelopen jaren heeft afgelegd. Ze begint met de beschrijving hoe ze in 2010 voor het eerst bewust in ‘contact’ met Herrezen Meester Kuthumi stond en in de jaren daarvoor stap voor stap de ‘weg naar binnen’ is gegaan.

In het tweede deel staan 33 channelings met elk bemoedigende woorden voor iedereen die deze boodschappen op waarde weet te schatten.

Een extra aanvulling vormen 8 channelings die ze in de kersttijd geschreven heeft, met vaak een bijzondere lading en een boodschap van vrede en verstilling.

In het derde deel komen een aantal vragen en antwoorden aan bod, die buiten de algemene channelings om in de loop van de jaren door haar en anderen gesteld werden.

Het is een warm, bemoedigend en inspirerend boek.
Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
28-09-2023
Best
Noord-Brabant
03-10-2023
Best
Noord-Brabant
10-10-2023
Best
Noord-Brabant
02-11-2023
Rosmalen
Noord-Brabant
Evenement / Agenda delen: