Lezing Henk Fransen – Verhoog je trilling

Stichting "Er is meer..."
05-10-2023
22:00
Ontmoetingscentrum Immanuelkerk Veldhoven
Noord-Brabant
€10,00
healing


5 oktober 2023 nodigen wij u van harte uit voor de lezing van Henk Fransen.
Reserveren vooraf is mogelijk via: www.erismeerveldhoven.nl, klik dan door naar onze agenda

Door de bizarre situaties die tijdens de coronacrisis ontstonden, besefte Henk meer dan ooit dat we onmogelijk gezond kunnen blijven in een samenleving waarin dwang en controle het winnen van medemenselijkheid en een gezonde omgang met de fantastisch mooie planeet waarop we wonen. Daarom transformeerde hij zijn werk van ziek naar gezond, van behandeling naar preventie, van zelfgenezing naar de verhoging van je lichtfrequentie voor het hoogste goed van al wat leeft.

In deze lezing, die je ook een mini-workshop zou kunnen noemen, deelt Henk het beste wat hij de afgelopen 30 jaar heeft ontdekt en verzameld. Tal van onderwerpen passeren de revue en in alles legt hij de essentie bloot en voert hij jou weer terug naar je eigen essentie, je ziel, het leven waarvoor je in de wieg bent gelegd, je blauwdruk; je leert wat je kunt doen om deze moeiteloos tot ontplooiing te brengen. Op die manier worden alle bizarre ontwikkelingen in deze tijd een directe uitnodiging om je innerlijke licht meer te laten stralen. Welkom!

Henk Fransen is bij velen (vooral) bekend van zijn werk met ernstig zieke mensen en van het medicijnvrije ziekenhuis waar hij zich jaren ‘hard’ voor maakte. Na zijn studie geneeskunde verdiepte hij zich in het zelfgenezend vermogen van mensen en deed hij uitgebreid onderzoek naar de essentie van zogenaamde spontane genezingen. Hij vatte zijn werk in die tijd vaak samen met de zin: ‘Ik sta voor één geneeskunde, namelijk de geneeskunde die het beste uit alle geneeswijzen verenigt, ten dienste van de patiënt/mens’.

Tijd: 20:00-22:30 uur
Zaal open vanaf 19:15 uur
Entree: Prijs € 10,00 (is inclusief koffie of thee in de pauze)
Reserveren of contant te betalen voor aanvang van de lezing
Locatie: Ontmoetingscentrum Immanuelkerk, Teullandstraat 1, 5503 VV Veldhoven
Extra: Ringleiding (voor slechthorenden) aanwezig
Evenement / Agenda delen: