Klankschaalligconcert _ Grote of Sint Nicolaaskerk _ Brouwershaven

Bodybalans Klank- en Wellnessmassage
02-08-2023
19:30
Grote of Sint Nicolaaskerk te Brouwershaven
Zeeland
€ 20,-
healing
meditatie


Een klankschaalligconcert is een unieke ervaring waarbij je je laat meevoeren door de helende klanken en trillingen van klankschalen en andere instrumenten. Je ligt comfortabel op een matje met een dekentje en een kussentje (Wel zelf meebrengen) en je laat je helemaal ontspannen. Je hoeft niets te doen, alleen maar te luisteren en te voelen.

Een klankschaalligconcert in de grote of Sint-Nicolaaskerk te Brouwershaven is extra bijzonder, omdat de akoestiek van deze historische kerk de klanken nog meer laat resoneren. Je wordt omringd door de prachtige architectuur en de sfeer van deze monumentale plek. Het is alsof je even in een andere wereld bent, waar je in harmonie komt met jezelf en met het universum.

Het klankschaalligconcert duurt effectief één uur, en wordt verzorgd door de ervaren klankschaaltherapeuten Caroline de Lange en Bart Bij de Vaate, die de klankschalen en andere instrumenten zoals gongs, oceaandrums en rainsticks op een intuïtieve manier bespelen. Elke keer is het weer anders, afhankelijk van de energie van de aanwezigen en de omgeving. Het is een unieke kans om jezelf een cadeau te geven van rust, balans en welzijn.

Inloop vanaf 19.00 uur.
Evenement / Agenda delen: