Bodybalans_Evenementen

Caroline de Lange & Bart Bij de Vaate
Bodybalans Klank- en Wellnessmassage
Klankhealing, Klankschaalmassage, Klankligconcerten, Massage, Reiki,
Scharendijke
Zeeland
Balans zoeken, contact maken met het lichaam, luisteren naar de signalen die het geeft, die oppakken en leren begrijpen. Deze continue zoektocht vormt de basis van in de loop der jaren opgedane kennis. Het stil staan bij jezelf en het voelen en ervaren hoe het echt met je is.

Caroline de Lange en Bart Bij de Vaate zijn al lange tijd bezig met spiritualiteit en delen de door hen opgedane kennis in de prachtige rustgevende omgeving van zee, strand en duinen te Scharendijke. Door middel van Klankschaal- en Wellness- ontspanningsmassage, Reiki en Voetreflexmassage proberen zij u te helpen uw evenwicht te herstellen en de balans terug te vinden.

Diepe ontspanning of stressvermindering na een drukke dag op uw werk of tijdens uw vakantie.

Bent u toe aan aan stukje ontspanning door middel van massage, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een klassieke ontspanningsmassage, een massage door middel van klankschalen wij kunnen het u allemaal bieden. Ook geven wij regelmatig groeps- ligconcerten op diverse locaties binnen Zeeland of daarbuiten.

Heeft u interesse in een Klank- ligconcert met klankschalen, gong en andere instrumenten en heeft u een groep en geschikte locatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Tip: Combineer een dagbezoek aan Schouwen-Duiveland met één van onze heerlijke ontspannen behandelingen.
Evenement / Agenda delen: