Cursus Schumann Resonantie

Saskia Bosman en Bea Hop
24-11-2023
11:00
Bergens Harmonie, Bergen
Noord-Holland
€175
workshop


Interactieve training Schumann Resonantie:

met Bea Hop en Dr. Saskia Bosman

De cursus Schumann Resonantie wordt met veel enthousiasme en actuele updates gegeven, vooral omdat we zien dat cursisten zichzelf hervinden en herboren worden door zich te verbinden met de hartslag van de aarde. Dit geeft je nieuwe inzichten hoe we er een betere wereld van kunnen maken en te beginnen bij jezelf.

De Schumann Resonantie is de trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer, ongeveer 65 kilometer boven de Aarde. Alles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling, zeg maar de hartslag van de Aarde. De tegenwoordige mens is zich hiervan echter niet bewust, omdat het ons niet geleerd is om ons energetisch met deze trilling te verbinden.

We zijn door onze hectische maatschappij niet meer in staat om te voelen wat er in ons lichaam en in onze geest aan het gebeuren is. De meeste mensen hebben hierdoor het heft niet meer in eigen hand. We zoeken alles wat we nodig hebben en wensen buiten onszelf, terwijl het alleen in onszelf te vinden is. Hierin speelt de Schumann Resonantie een enorm belangrijke rol. Door zich hierop af te stemmen neemt men de levensenergie in zich op die alleen de Aarde ons kan geven. Men haalt zo het “geaard zijn” vanuit de Aarde en dat zorgt ervoor dat men letterlijk weer met beide benen op de grond staat.

Deze resonantie is werkelijk van levensbelang. Wanneer men dit bewust door het lichaam kan laten stromen, wordt men vrijwel direct rustiger, positiever, sterker, gezonder en gelukkiger. Je bent minder vatbaar voor ziektes en kunt alles wat je belemmert om je verder te ontwikkelen gemakkelijker loslaten. De Schumann Resonantie levert de energie en het inzicht om voor jezelf alles weer rustig, helder en overzichtelijk te krijgen. Rust is de basis van de creatie.

De integratie van de Schumann resonantie biedt bij toepassing o.a. de volgende mogelijkheden:

– Het activeren van het zelf genezend vermogen
– Het biedt bescherming tegen straling en andere ongewenste frequenties
– Het activeert je cellen en restaureert je DNA
– Het lost blokkades op en biedt nieuwe inzichten en mogelijkheden
– Het beste middel tegen mind-control en intimidatie
– Het verbindt de rechter- en linkerhersenhelft

Als je in je leven te maken hebt, of hebt gehad, met disbalans, ziekte, onverwerkte emoties, heftige gebeurtenissen, worstelingen met geloofsovertuigingen etc. is de Schumann Resonantie de oplossing.

De training is interactief en we stemmen hierop af.
Neem ook nu het besluit regie te nemen over jezelf- je leven en kom ervaren wat de Schumann resonantie voor je zal betekenen.

Bea Hop, is zelfstandig ondernemer (http://www.hopconsultancy.nl ) in de complementaire zorg en psychologische en psychosociale hulpverlening. Holistisch mensbeeld, natuurmens, medemens en geïntrigeerd door trauma en angst en hoe deze te transformeren naar eigen kracht, bewustwording en groei, het zelf herstellend vermogen herstellen, eigen verantwoordelijkheid nemen en staan voor eigen autonomie.
Onder de indruk van de kracht en wijsheid van de natuur, aarde, het universum en hier weer mee in verbinding komen. Inspireert graag haar medemens(en).

Saskia Bosman, is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al ruim 45 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van Aarde en Kosmos. Haar wetenschappelijke interesse (o.a. onderzoek gedaan naar de Schumann resonantie), kennis en ervaring als medisch bioloog en bewustzijnstrainer in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie. (https://inspiradiance.nl/ )

Bea en Saskia zijn aangesloten bij het Schumann instituut Nederland en opgeleid door Anton Teuben, meer informatie is te lezen op https://www.schumanninstituut.nl.

Datum en tijd: vrijdag 24 en zaterdag 25 november 2023, 11:00 (inloop 10:30) – 16:00 (evt. uitloop tot 16:30) uur.

Locatie: De Harmonie, Bergen (NH) centrum.

Kosten: € 175,- inclusief koffie, thee en versnaperingen.

Informatie:

info@hopconsultancy.nl / tel 0226450071 t.a.v Bea Hop of

inspiradiance@gmail.com/ 0641105292 t.a.v Saskia Bosman.

Aanmelding: info@hopconsultancy t.a.v Bea Hop.
Evenement / Agenda delen: