Praktisch Engelen Werk Gevorderd

De Energiebol
26-11-2023
10:30
De Energiebol Amersfoort
Utrecht
€111,00


Met deze cursus gaan we dieper in op het werken met de Engelen. In de basis leren we hoe we met ze kunnen werken, en in deze cursus gaan we leren dat contact nog intenser te maken. Wat ervoor zorgt dat jij comfortabel door het leven kan gaan en daarnaast jezelf of anderen kan ondersteunen en helpen.

We gaan rustig opbouwend een sessie voorbereiden. Waarin we gaan leren hoe we een boodschap van de Engelen kunnen ontvangen en doorgeven. Daarna gaan we leren om heling te kunnen geven met de Engelen. Verder zal je daarnaast ook nog wat losse heling technieken mee krijgen.

Zo kan je na deze cursus jezelf of een ander helpen en ondersteunen met behulp van de Engelen.


Wat er onder andere aan bod komt in deze cursus is:

Wat zijn heldere kanalen?
Hoe Engelen met verantwoordelijkheid omgaan.
Welke kleuren gebruiken de Engelen?
Hoe ontvang je een boodschap en hoe geef je die boodschap door?
Hoe geef je heling met de Engelen?
Extra heling technieken.


Deze cursus bied je de mogelijkheid om jezelf en anderen te helen en te helpen met behulp van de Engelen. Om zo het zielenpad van jezelf of van de ander te optimaliseren.

Het is raadzaam voor deze workshop makkelijk zittende kleding te dragen. Eventueel in lagen, gezien het energiewerk tempartuurwisseling kan hebben.
Water, koffie en thee is aanwezig. Voor eten dient u zelf te zorgen.
Parkeergelegenheid is gratis voor de deur.

Aanmelden voor Praktisch Engelen Werk Gevorderd kan via het contact formulier op de website, of stuur een email naar info@energiebol.nl
Evenement / Agenda delen: