Agenda spirituele pratijk De Energiebol

Frank Bol
De Energiebol
Healing, Reading, Aquarius Angels, Engelen, Akasha, Tarot, Huiszuivering, Aard gebonden Geesten en Entiteiten verwijderen, workshops, cursussen
Amersfoort
Utrecht


De praktijk is gespecialiseerd in meerdere healing en reading methodes, om zo mens en dier te ondersteunen, te helpen en te begeleiden. Ieder mens of dier is verschillend, zo ook elke vraag, wens of klacht. Na het bespreken van jouw vraag, wens of klacht zal er gekeken worden welke healing of reading methode daar het beste bij past. Dan zal er uitgelegd worden welk vervolg deze healing of reading methode zal krijgen. Tijdens een healing of reading kunnen er vanuit het universum adviezen of inzichten doorkomen, die dan gelijk of achteraf worden doorgegeven. Zo word je optimaal ondersteund, geholpen en begeleid met jouw vraag, wens of klacht.

De praktijk beschikt over aanzienlijk veel spirituele kennis en ervaring. Zo kan er ook een combinatie plaatsvinden van healing en reading. Of kunnen er meerdere healing technieken worden toegepast om zo de klacht te verhelpen, of de wens meer te ondersteuning. Net wat nodig is om zo optimaal mogelijk aan de wens van de cliënt tegemoet te komen.

De healing methodes die De Energiebol aanbiedt zijn;

- Laat je lichaam en energieveld lekker opschonen en zuiveren met een Healing voor Mens
- Met een Aquarius Heling Activaties kan een lichaamssysteem weer geoptimaliseerd worden.
- Dieren kunnen net als mensen wel eens wat hulp en heling gebruiken. Zo kan op verschillende manieren, met Healing voor Dier, uw dier ondersteund worden.
- De Aquarius Angels zijn een bijzondere groep engelen die een eigen manier van heling aanbieden, voor zowel mens als dier, met de Aquarius Angels Healing
- Iedere ziel heeft een eigen ‘boek’ waarin o.a. alle gebeurtenissen van de ziel vermeld staan. Dit kan jou waardevolle informatie geven met daarbij een unieke heling. Dit ‘boek’ is te vinden in de Aquarius Akasha reading & healing.
- Het kan zo zijn dat bepaalde situaties zich blijven aandienen in jouw leven; dan is de kans groot dat je met een stuk karma te maken hebt. Haal met een Karma Healing de inzichten eruit die jouw ziel nodig heeft, waarna het ongemak geheeld zal worden door de Aartsengelen.
- De engelen staan ten alle tijden klaar om jou te verwennen, heling te bieden en te helpen met een Engelen Healing, wat een positief resultaat zal hebben.

De reading methodes die De Energiebol aanbiedt zijn;

- Er is ook een specialisatie om jouw inzichten en adviezen te geven aan de hand van kaarten. Via een Tarot Reading. Hier zal je praktische adviezen en inzichten krijgen welke stap voor jou het meest optimale is om te gaan doen.
- Met een Engelen Kaart Reading, geven de Engelen de inzichten en adviezen wat het meest optimale is voor jou om te doen. Ten opzichte van jou situatie of jou persoonlijke groei.
-Aquarius Akasha Reading biedt alleen de mogelijkheid om vragen beantwoord te krijgen vanuit jouw ‘zielenboek’.

Naast healing en reading methodes biedt De Energiebol ook andere mogelijkheden aan om mens en dier te helpen.

- Mocht het zo zijn dat jij beïnvloed bent door andere energieën. Dan kan een Aard gebonden Geesten en Entiteiten sessie jou ontdoen van deze lagere energieën.
- Als je wilt werken aan zelfontwikkeling dan kan je, met In Jezelf, daarin begeleid worden. Dit kan op persoonlijk vlak, om een nog mooiere versie van jezelf te worden, en dit kan op spiritueel vlak, om jezelf spiritueel verder te ontwikkelen.
- Met een Huiszuivering zal je huis of pand op een delicate manier energetisch schoongemaakt worden. Energieën die daar niet horen zullen gezuiverd worden door de engelen.

Belangrijke normen en waarden voor mij zijn vertrouwen, integriteit, liefdevol en hygiëne. Inmiddels heb ik jarenlang ervaring met de behandelmethodes die aangeboden worden.

Naast consulten biedt De Energiebol ook workshops en cursussen aan.


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
23-06-2024
Amersfoort
Utrecht
22-09-2024
Amersfoort
Utrecht
27-10-2024
Amersfoort
Utrecht
24-11-2024
Amersfoort
Utrecht
Evenement / Agenda delen: