Engelen Wenspot

De Energiebol
09-07-2023
11:00
De Energiebol Amersfoort
Utrecht
€25,00


In deze workshop wordt er gebruik gemaakt van de engelen en andere energetische elementen. We beginnen met een heerlijke geleide meditatie om de engelen en onze lichtwezens aan te roepen; deze zal ook onze trilling verhogen.

Na deze geleide meditatie mag er een wens in gedachten worden genomen. Deze wens zal ondersteund worden door een kleur en een kruid. Bepaalde kleuren en kruiden hebben een betekenis die onze wens kunnen ondersteunen. Je schrijft de wens op een, naar jou uitgekozen, gekleurd papier. Je doet dit in een potje en voegt daar een, door jou uitgekozen, kruid aan toe. Zo wordt jouw wens optimaal ondersteund door het universum. Nadat iedereen zijn of haar potje gemaakt heeft, gaan we deze potjes bij elkaar zetten, om vervolgens via een geleide meditatie de wens op te laden met energie. Om daarna de wens af te geven aan het universum.

Na de wens zal ik het afsluiten met een kaart reading. Waarin ik jou nog een advies van de engelen geef, die betrekking heeft op jouw wens.
Kortom, een creatief genot om een wens af te geven aan het universum!

Aanmelden voor de workshop Engelen Wenspot kan via het contact formulier op de website, of stuur een email naar info@energiebol.nl
Evenement / Agenda delen: