Ervaar Dieren Energie

De Energiebol
11-06-2023
11:00
De Energiebol Amersfoort
Utrecht
€25,00
healing
workshop


In de dierenwereld ligt voor ons mensen nog zoveel verborgen. We kunnen alleen al een voorbeeld nemen aan het instinctief reageren van de dieren. We kunnen zien dat zij veel meer vertrouwen op hun intuïtie dan wij mensen. Net als dieren zijn wij ook een deel van de natuur. Alles is immers met elkaar verbonden in de wereld.

In deze workshop mogen jullie op een intuïtief wijze, via kaarten, een dier kiezen die jou iets mag vertellen. De energie van dat dier verteld jou wat jij op dit moment het meest nodig hebt. Wat jou in je groei ondersteund.

Dan worden jullie, in een meditatie, mee op reis genomen waarin je de energie van dat dier mag ontmoeten. Het dier zal met zijn of haar energie heling geven, op die plekken die voor jou op dat moment van toepassing zijn.

Nadat jullie de energie hebben ervaren en heling hebt mogen ontvangen, gaan jullie die energie met elkaar uitwisselen en delen. Zo heeft ieder een eigen ervaring en ervaren we dit met elkaar.

We sluiten af met wat energiewerk, zodat ieder in zijn of haar eigen energie naar huis mag gaan.

Aanmelden voor de workshop Ervaar Dieren Energie kan via deze link naar het contact formulier op de website, of stuur een email bericht naar info@energiebol.nl
Evenement / Agenda delen: