Spirituele coaching opleiding tot Integrale Essentie Coach

Meditatie Instituut Nederland
05-01-2024
10:00
Centrum YogaYou, Zwolle
Overijssel
€3480
meditatie
workshop


Spirituele coaching opleiding
Januari 2024 start Meditatie Instituut Nederland met een nieuwe spirituele coaching opleiding tot Integraal Essentie Coach. Deze opleiding gebruikt de Oosterse psychologie en filosofie als fundament en combineert dit met ook meer moderne coachingsmethoden en opvattingen. De opleiding is onder meer Lichaamsgericht, Emotioneel-gericht en Zijns-gericht. We maken gebruik van diverse methoden waaronder diverse meditatie methoden, individuele opstellingen, inquiry, psycho-educatie, etc.
Deze opleiding duurt 1 jaar met in totaal 18 lesdagen (maandelijkse bijeenkomsten van blokken van twee dagen, behalve in de zomer). De opleidingslocatie is in Zwolle.

De opleiding is geschikt voor mensen die coach willen worden en ook voor bestaande coaches die zich verder willen ontwikkelen. Ook kan de opleiding gedaan worden voor puur je eigen ontwikkeling. Om alle lagen af te pellen en meer te komen tot wie je werkelijk bent.

Meer informatie over deze opleiding op de website van Meditatie Instituut Nederland: https://meditatieinstituut.nl/spiritueel-coach-opleiding/
Evenement / Agenda delen: