Innerlijke Natuur in Zuid-Frankrijk

Saskia Bosman en Mireille Huyghe
01-05-2023
16:00
Zuid-Frankrijk (oosten van de Franse Pyreneeen en Zwarte Bergen)
Buitenland
€1550
retreat
workshop


Workshop met Mireille Huyghe en Dr. Saskia Bosman

1-11 mei 2023

Beleef de zachte kracht van bijzondere natuurplekken en van dolfijnen, die jou bij je innerlijke natuur brengt. Dit gebeurt door het bezoeken en voelen van plaatsen in de natuur waar bijzondere energie is, zoals een bron die zout uit de tijd van de dinosauriërs uit de diepte van een berg naar buiten brengt en een magisch bos boven op een bergrug.

We gaan, als het weer het toelaat, 5 uur met een zeilkatamaran de Middellandse Zee op om dolfijnen, terwijl we onderweg allerlei ander zeeleven tegenkomen. Met de dolfijnen wordt niet gezwommen, maar doordat we op een lage boot zitten kunnen ze wel heel dicht bij ons komen. We gaan in diepe, innerlijke communicatie met de natuur op zee en in de Franse Pyreneeën. Een afwisseling van wandelen, varen, mediteren, innerlijk reizen, voelen, energiewerk, klankwerk, uitwisselen en ontspannen. Je zult ervaren hoe je je met je bewustzijn in een steen, berg, boom, de zee, et cetera kan verplaatsen en zo informatie eruit kan ophalen. Je zult de helende en inspirerende werking van de natuur ervaren, zowel in de bergen als op zee, van de dolfijnen en van elkaar.

Er zal genoeg gelegenheid zijn voor ontspanning en (voor wie wil) in de zee zwemmen. En op heldere avonden gaan we onder de sterren contact maken met de kosmos via verrekijkers, meditatie en innerlijke reizen. Dit kan zowel op het strand als in de bergen. De datum van de zeereis ligt vast (maandag 8 mei indien het weer het toelaat), op de workshop dagen kiezen we per dag waar we naartoe gaan. We hebben ideeën genoeg! We zijn 10 dagen in het gebied. De eerste dag (di. 2 mei) na aankomst in de middag van maandag 1 mei is een rustdag. Op zaterdag 6 mei reizen we van de Zwarte Bergen naar de kust bij Perpignan. Het is een halve dag reizen. De rest van die dag is vrij. De dag (wo. 10 mei) voor we naar huis gaan (of verder trekken, do. 11 mei) is ook een rustdag. Op de rustdagen zijn mogelijkheden voor persoonlijke begeleiding, indien hier behoefte aan is. De gezamenlijke workshopdagen zijn 3, 4, 5, 7, 8 en 9 mei.

Data: di. 2 t/m wo. 10 mei 2023. Aankomst in de gîte in de Zwarte Bergen 1 mei om 16:00 uur. Vertrek naar de de kust (Sainte Marie la Mer, bij Perpignan) op za. 6 mei 10:00 uur (3 uur rijden; dit kun eventueel je op je gemak doen en onderweg in de Pyreneeën nog van alles bekijken. Inschrijven en betalen op de camping in St Marie kan tot 17:00 uur). Vertrek uit St. Marie la Mer: do. 11 mei.

Lokatie: De nachten van 1 t/m 5 mei verblijven we in een gîte (vakantiehuis) in de Zwarte Bergen, in de buurt van Carcassonne. We verblijven de nachten van za. 6 mei tot de ochtend van do. 11 mei op een camping aan de Franse Middellandse Zee kust ten oosten van de Franse Pyreneeën. Hier kun je een huisje huren of kamperen met je eigen tent, camper of caravan. Na inschrijving ontvang je de nodige informatie.

Kosten: workshop € 900 p.p.; € 450 p.p. te betalen aan InspiRadiance via de ticketknop onderaan en € 450 p.p. te plaatse te betalen aan Mireille. Verblijf op de camping in een huisje en in de gîte nabij Carcassonne kost rond €30 pppn afhankelijk van het soort huisje/gîte en met hoeveel mensen je dit deelt. In beide logiesgelegenheden kunnen we zelf koken als we willen. De workshop-kosten zijn exclusief logies, eten, drinken en de reis naar en terug uit Zuid-Frankrijk, de ritten die we maken voor de tochten en de boottocht. Logies wordt ter plaatse betaald bij aankomst. Eten en drinken: we kunnen zelf koken en af en toe ergens eten. Breng hiervoor genoeg geld mee. Reken op gemiddeld € 20,- per dag en een paar tientjes extra voor als we uit eten gaan.
Het totaalbedrag van EUR 1550 is een schatting van de totale kosten pp exclusief het reizen.

Inschrijven: via de ticketknop onderaan deze pagina. Voor vragen kun je contact opnemen met Saskia, inspiradiance@gmail.com. Aanmelden kan tot 17 april 2023.

Boottocht naar de dolfijnen en walvissen:

Deelnemers ouder dan 17 jaar: € 89 p.p.
Teenager (13 t/m 17 jaar)/Student: € 71 p.p.

Reizen: zelf regelen, zo nodig helpen we hierbij, ook bij carpooling zodat deelnemers samen kunnen reizen met de auto. Het zou mooi zijn als er enkele auto’s zijn voor de tochten gedurende de week. Zo nodig kan er een auto gehuurd en de kosten gedeeld worden. Als er maar genoeg chauffeurs zijn.

Maaltijden: kunnen per huisje en in de gîte samen bereid worden. Verder zijn er genoeg eetgelegenheden in de omgeving en deze zijn niet duur. Voor € 20-30 heb je al een behoorlijke warme maaltijd. Supermarkten bieden zeer betaalbare maaltijdsalades en dergelijke.

Corona: alle maatregelen zijn losgelaten. Geen QR code en geen mondkapje nodig voor de camping, gite of de boot en ook niet meer in openbare ruimten. Voor vluchten zijn er ook geen voorschriften meer. Houd het zo nodig in de gaten via https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/frankrijk/reizen/reisadvies
Evenement / Agenda delen: