Lezing “holistische kijk op mens-zijn

André Wierenga-Joosten, Centrum voor Bezieling
13-03-2023
19:30
Centrum voor Bezieling
Groningen
€10,-
Uncategorized


In deze lezing gaan we samen verkennen wat dit betekent. In de maatschappij waarin wij leven, wordt leven vanuit ons hoofd erg gestimuleerd, zelfs al heel jong bij kinderen. Waarom is dat zo? Worden we daar gelukkig van? Zoals André het ziet is het leven vanuit het hoofd, ons denken (ook wel: onze computer) slechts eenzijdig, en dus leef je niet in alle volheid. We zijn erg versnipperd in onze energie huishouding. Continu worden we afgeleid van onze ware potentie. Je leeft slechts fragmentarisch op zoek naar verlichting. Vaak loop je dan van de ene crisis in de andere en is er altijd gedoe met en in jezelf en jouw omgeving.
Tijdens de lezing neemt André je mee op hoe je naar de wortels kunt afdalen van dit principe. Ieder mens, ook jij, zoekt naar geluk maar kan dat niet bereiken, voornamelijk door de inmenging van jouw hoofd, ofwel het denken. Het denken kan jou niet helpen om dit probleem op te lossen. Maar hoe dan wel? Dat vraagt om een dimensie in jezelf te gaan ontdekken waar het denken geen toegang heeft en je vanuit vreugde en harmonie kunt (samen)leven.

Je bent van harte welkom om erbij te zijn, zodat we gezamenlijk onze inzichten kunnen delen. Het is fijn als je je vooraf bij ons aanmeldt. Kan je er niet bij zijn, maar heb je wel interesse, dan kan je aanmelden om de geluidsopname een dag later per mail of whatsapp te ontvangen.

Voor meer informatie: andre_wierenga@hotmail.com of tel. 0597-795034 of 06-12339615.

Evenement / Agenda delen: