3-daagse Meervoudige Merkaba workshop

Praktijk Zonnebloem
26-09-2024
09:30
Geldrop
Noord-Brabant
€295,00
ascensie
meditatie


Als je een flinke boost wil geven aan jouw spirituele groei, jouw trilling wilt verhogen, jezelf wilt helen, echt toe bent aan de verdieping van jouw kwaliteiten en of op zoek bent naar een stuk zingeving, naar je verbinding met God of de Bron of met hoe je het ook wilt noemen.

Dan is de workshop Meervoudige Merkaba Technieken echt iets voor jou!

In deze 3-daagse Merkaba workshop leer je een eenvoudige doch zeer krachtige meditatie waarmee je jouw merkaba velden activeert, jouw potentieel, jouw hogere bewustzijnsvelden dus! Je voelt je meer verbonden met alles om je heen en je kunt liefde, steun en heling uit de Bron heel concreet gaan ervaren in je dagelijkse leven. Je kunt meer bij jezelf blijven en je energie beter op peil houden. Je bereidt je voor op je ascentie, je hemelvaart.

3-daagse workshop Meervoudige Merkaba Heler niveau 1 

Om jezelf voor te bereiden op de hoge energieën vindt er grote schoonmaak plaats; Je zult veel ongebalanceerde energieën, zoals boosheid en verdriet en angst, loslaten en transformeren in liefde en licht. Het vergeven en helen van jezelf en je verleden is belangrijk, omdat oude emoties en geladen gedachten ongebalanceerde energieën zijn die niet worden toegelaten in de hogere dimensies.

Dus om te kunnen opvaren, is alleen het activeren van je merkabavelden onvoldoende. Met een positieve levenshouding kun je jouw spirituele lessen in je leven leren accepteren en jezelf helen. Want pas als je volledig ben afgedaald in de 3e dimensie, kun je weer opstijgen naar God-Godin.

Je krijgt uitleg over begrippen zoals heilige geometrie, je elektromagnetische velden, pranabuis, hogere dimensies, hoe onze schepping tot stand komt en de geschiedenis van ons zonnestelsel en de mensheid. 

Via een speciale meditatie werk je met behulp van aartsengel Michaël en vele opgevaren meesters aan het zuiveren van je fysieke lichaam en je subtiele energiesystemen en aan het verbreken van energetische koorden met je verleden. Hierdoor word je bevrijd van karma waardoor je werkelijk een nieuwe start in je leven kunt maken.

Je maakt je elektromagnetische velden schoon en leert je engelen- en aartsengelenchakra’s schoon te maken. Je leert drie pranacentra te activeren waardoor kolossale hoeveelheden gouden spirituele energie in je velden en rondom en door je fysieke lichaam gaan stromen. Je leert je linker- en rechterhersenhelft te synchroniseren en een speciale prana-ademhaling gebruiken.

Je leert hoe je je eigen engelen- en aartsengelenlichtvoertuig, twee merkabavelden, kunt activeren en je leert je bewustzijn verruimen naar dat van een opgevaren meester.

Verder leer je met grotere stromen van prana te werken. Er vinden bijzondere activeringen van je pijnappelklier, je epifyse, en van je hogere hartchakra plaats zodat je zielskracht dieper opent. Je heelt blokkades in je hersencellen zodat je spirituele vermogens toenemen.

Je helende vermogens nemen sterk toe en je leert jezelf helingen te geven.
Je maakt lichtreizen met je lichtlichamen naar hogere dimensionale plekken.

Bovendien leer je helend water te maken. Zoals de Japanse wetenschapper Emoto heeft aangetoond, kan water informatie opslaan. De energetische afdruk van de vervuiling, de reiniging en het transport zijn er allemaal in opgeslagen. De energetische waarde van leidingwater is veelal lager dan je eigen energiepeil. Dat betekent dat je door het drinken van leidingwater je energieniveau verlaagt. Het is belastend voor je lichaam!

Als je met de Meervoudige Merkaba Technieken werkt, kun je zelf de hoge energieën van Gods liefde en licht in het water brengen. Zo kun je het water reinigen en de energetische waarde enorm verhogen. Het dagelijks drinken van helend water ondersteunt genezingsprocessen, helpt jezelf te reinigen en houd je levensenergie op peil.

Deelnemers ervaren allemaal de helderheid van hun verruimd bewustzijn en een diepere verbinding met vrede en liefde. Er is een gevoel van werkelijk ‘schoon’ van energie te zijn en met een ‘schone lei’ verder te kunnen leven. Er vinden diepe helingen plaats op alle niveaus en je ervaart steeds meer de schoonheid en heelheid van jezelf en de verbinding met alles om je heen. Je maakt een versnelde spirituele groei door.

De workshop duurt 3 dagen en is iedere dag van (inloop vanaf 9.30) 10.00 tot 17.30 uur in Geldrop. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

De workshop kost € 295,- inclusief lesmateriaal en koffie en thee. Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting HoPe.

Je kunt je per email aanmelden (zie website).
Evenement / Agenda delen: