Praktijk Zonnebloem – merkaba workshops, lezingen, consulten

Dorien Striekwold
Praktijk Zonnebloem
3-daagse Meervoudige Merkaba workshops
Geldrop
Noord-Brabant
‘Ontluiken als een bloem, stralen als een zon’

Als Spiritueel Werker van Praktijk Zonnebloem kan ik je begeleiden in workshops, consulten en lezingen naar meer bewustwording, transformatie en spirituele groei.

Workshops in de Meervoudige Merkaba Technieken
Als je verdieping in jezelf zoekt, een rustpunt, op zoek bent naar een stuk zingeving, naar je verbinding met God of de Bron of met hoe je het ook wilt noemen. Dan is mogelijk de workshop Meervoudige Merkaba Technieken iets voor jou. In een 3-daagse cursus leer je een eenvoudige doch zeer krachtige meditatie waarmee je je meer verbonden voelt met alles om je heen en Gods liefde, steun en heling heel concreet kunt gaan ervaren in je dagelijkse leven. Je kunt meer bij jezelf blijven en je energie beter op peil houden. Je bereidt je voor op je ascentie, je hemelvaart. Je gaat met hoge energieën werken en het is belangrijk dit stapsgewijs op te bouwen. Daarom zijn meerdere niveaus in de workshops. Lees meer hierover op mijn site.

Merkaba Lezingen
In de merkaba lezing ‘Sla jouw (engelen)vleugels uit! een interactieve merkaba lezing’ kun je kennismaken met merkaba technieken. Je krijgt gedegen uitleg over deze ascentietechnieken en we doen drie meditaties. Het zijn inspirerende middagen waar je ontspannen, verfrist en verruimd vandaan komt! Kijk op mijn site voor data of vraag of ik bij jou langskom als je een leuke ruimte hebt!

Consulten
Als je niet lekker in je vel zit, problemen hebt op je werk of in de relatiesfeer (met je partner, kinderen, ouders, baas) of fysieke klachten hebt, en je wilt hier wat aan doen… dan kun je bij mij terecht!
Spiritualiteit is voor mij heel concreet, hoe sta je in het leven en hoe ga je om met jezelf en de mensen, dieren en planten om je heen. Als Spiritueel Werker kan ik je begeleiden zodat je vrij van maskers en overlevingsmechanismen, vrij van beperkende gedachten en patronen kunt worden wie je werkelijk bent: een vrij, liefdevol, krachtig mens levend in het nu; die vanuit liefde voor zichzelf en anderen zijn kwaliteiten leeft.

Ik werk o.a. met adem, voice dialogue, merkaba heling, familie-opstellingen, EMDR, emotioneel lichaamswerk en intuïtieve ontwikkeling. Ik ben aangesloten bij de BATC

Mijn kwaliteiten
Mijn kwaliteiten zijn mijn puurheid en mijn helderheid. Ik sta met beide benen op de grond en ik ben vrolijk en to-the-point. Ik bied veiligheid om te komen met wat er werkelijk is, maar kan ook confronterend zijn als dat nodig is om je net dat ene zetje te geven. Eenvoud, waarheid en openheid zijn belangrijke waarden voor me.

De Zonnebloem
Mijn praktijk heet Praktijk Zonnebloem. De zonnebloem is mijn lievelingsbloem.
Het ontluiken van een bloem staat symbool voor het openen van jezelf, het tot bloei brengen van jezelf. Als je aan de slag gaat met bewustwording en je gaat ontdoen van maskers en oude bagage, jezelf gaat ont-wikkelen, kom je dichter bij wie je werkelijk bent. Je wordt vol-wassen. Je wordt letterlijk en figuurlijk lichter, je gaat open en meer stralen, als een bloem, een zon(nebloem).

Door het uitoefenen van de Meervoudige Merkaba Technieken ga je ook meer stralen, stralen van Gods liefde en licht. Zonnebloemen richten zich altijd naar de zon, naar de bron.
Ik vind het een grote, krachtige bloem. Het heeft een stevige, buigzame stengel, het zal niet snel knakken in de wind. De bloem is vrolijk en zonnig en draait met de zon mee van het oosten naar het westen. Tournesol is het Franse woord voor zonnebloem en betekent ‘draait naar de zon’.

Als je in het hart van de bloem kijkt, zie je prachtige dieptes en details. Net als wanneer je werkelijk in je ziel kijkt!


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
26-09-2024
Geldrop
Noord-Brabant
21-11-2024
Geldrop
Noord-Brabant
Evenement / Agenda delen: