Onderzoeksexpeditie Prehistorisch Sardinië

Saskia Bosman en Sam Pitzalis
16-06-2023
00:00
Sardinie (Italie)
Buitenland
€2100
reizen


DOE MEE AAN INTERESSANTE EXPERIMENTEN EN BELEEF ALLES HEET VAN DE NAALD
16 t/m 23 juni 2023

Dit is je kans om nou eens bij een echte onderzoeks-expeditie te zijn! En deze is hard nodig, want naast puur archeologisch onderzoek is er nog veel te weinig onderzoek gedaan aan het geheimzinnige, oeroude Sardinië. Het is nog volkomen onbekend waaróm dat zo overvol staat met zogeheten krachtplekken: van torens via hunebed-achtige constructies tot watertempels. We weten er nog bijna niets van, enkel gissingen, deducties, speculaties.Duidelijk is wel dat de tempels en andere prehistorische bouwwerken op Sardinië getuigen van een technologisch vergevorderde beschaving van voor ons schrift. Die beschaving had kennelijk een andere soort kennis, wetenschap en technologie dan onze huidige cultuur. Zo had ze kennis van de leylijnen en van astronomie en astrologie, waar ze bij de bouw van de tempels en de inrichting van het landschap gebruik van gemaakt hebben. Ze hadden kennis van kristallen, energieopwekking, zeevaart, dolfijnen, walvissen, subtiele energie, innerlijk reizen, energetische heling en nog veel meer.

Door middel van de metingen van natuurlijke elektromagnetische velden, klank, afwijkingen in het aardmagnetische veld, zon-, maan- en ster-uitlijningen en meer hopen we inzicht te krijgen in hun oude kennis en in de functies van hun tempels en landschapskunst.

Ja, we gaan om meer inzicht te krijgen in de functies van dit soort plekken: meten is weten! Kom je mee met deze expeditie, dan mag je meedoen aan interessante experimenten en ben je mede-onderzoeker: je beleeft alles heet van de naald! Ook leer je om eenvoudig subtiele energievelden te voelen en misschien wel te zien!

Enkel spiritueel ingestoken reizen zijn er genoeg op Sardinië, maar nu gaan we dus samen met een kleine groep onafhankelijke wetenschappers en technici metingen doen! Inderdaad doen we dat in en rond de oeroude tempels en in de krachtige pure natuur van dit wereldunieke eiland.

OM NAAR UIT TE KIJKEN

 

DAGOVERZICHT

DAG 1: Na aankomst in Olbia bezoeken we meteen een van de mooiste zogeheten Reuzengraven van het eiland. De eerste indrukken en metingen. Eten in de mooie agriturismo.

DAG 2: Bezoek aan een van de grote mysteries van Sardinië, een groot complex met beeldende stenen. Er is iets met dat graniet, zichtbaar, maar wat meten en voelen we? Weer eten klaargemaakt door omaatje in de keuken. Na ook lekker luieren bij het zwembad.

DAG 3: Verdere verkenning van dit bijzondere complex, waar het heerlijk dwalen is. Eind van de middag wandeling naar de top van een lokale ‘scherpe’ berg, waar – het zal je verbazen – ooit een kasteel heeft gestaan! En wie weet daarvoor iets anders, veel ouders? Wat valt hier te meten? Sowieso genieten van het majestueuze uitzicht….

DAG 4: Verplaatsing naar ons tweede verblijf deze week. Onderweg bezoek aan een watertempel, die op de drempel van internationale bekendheid staat. Een spirituele plek van jewelste. Er schijnt iets met het water te zijn. Is het te meten, voelen? Ook doen we metingen bij de befaamde Zeven Bronnen, want dat water schijnt Lourdes-waardig te zijn.

DAG 5: Bezoek aan een schitterend overwoekerde verscholen prehistorische toren, in prachtige natuur, en… afgestemd op de zomerzonnewende. Wat is er te meten in de door de zonnebundel beschenen nis? Het is nog een plek met diepgang ook, letterlijk. Moed wordt beloond, maar je kunt ook op de top schitterend rondom kijkend wegdromen….

DAG 6: Bezoek aan een rotsgravencomplex, feeënhuizen genaamd, in prachtige natuur. Nadat we weer boven zijn, meten we bij wel drie Reuzengraven, ‘hunebedden’, naast elkaar. Wat meten we en voelen we?

DAG 7: Vandaag gaan we naar de 5-leylijnenplek. Een claim van jewelste. Wat meten en voelen we? We zijn al onderweg naar het vliegveld gebied, waar we weer in ons eerste agriturismo slapen.

DAG 8: Voor de terugvlucht bezoeken we opnieuw een van de plekken van de eerste twee dagen, nu met de kennis van de hele week. Maakt dat wat uit bij wat we meten, en voelen? Ja, ja, sorry, naar het vliegveld, terug naar huis. Aftellen tot je weer terug kunt naar Sardinië. Je hebt wel wat moois te laten zien aan je gezin of partner!

Op deze compleet verzorgde week zijn in de reissom inbegrepen alle inspiratiesessies en Deep Sardinia-bezoeken, alle entrees, 7 overnachtingen, alle gezamenlijke lokale maaltijden en drank tijdens de maaltijden, alle lunchpicknicks of eettentjes en al het gezamenlijk eilandvervoer. Tussendoortjes of eigen aankopen zijn uiteraard wel voor eigen rekening. Elkaar trakteren onderweg kost drie keer niks. Stel je vraag over de logistiek: info@keepalivetours.com.

Uigebreide info en boeken: zie website, https://keepalivetours.com/tour/onderzoeksexpeditie-prehistorische-krachtplaatsen-sardinie/
Evenement / Agenda delen: