Wild Hearts – The Divine Feminine (9-daagse retraite)

Maison de Tortue
23-09-2023
00:00
Leucamp, Frankrijk
Buitenland
€1699
healing
retreat


za 23 september 2023 t/m zo 1 oktober 2023

Laat je wilde vrouwenhart ontwaken en maak ruimte voor de godin in jou!

Welkom Dochters van Moeder Aarde! Welkom lieve, mooie, dappere, sterke, kwetsbare, zachte, verlegen, expressieve, krachtige, bange, gekwetste, harde, warme en gepassioneerde vrouwen van de Aarde. Wees welkom je te laten dragen in de zorgzame omarming van de Grote Moeder en je over te geven aan haar liefdevolle zorg. Moeder Aarde leidt je op een wonderbaarlijke reis naar de kern van jouw vrouwelijke essentie en het vuur van jouw wilde hart.

Deze 9-daagse retraite is exclusief voor vrouwen. In een zachte, liefdevolle bedding ga je aan de slag met het heilige vrouwelijke in jezelf. Je leert je wilde vrouwenhart kennen en alle wensen en verlangens die daarbij horen. In deze veilige, warme cirkel zal er ook gewerkt worden aan het healen van trauma op de vrouwelijke voorouderlijn. Hierbij hoort ook het ontvangen van kennis en vaardigheden van wijze, geheelde voormoeders. Bovendien doorbreek je de blokkades die de godin in jou in de weg staan zich te manifesteren.
Dit is een zachte retraite met een krachtig effect. Het is vol van magische rituelen met water en vuur, ademwerk, baarmoedermedicijn, diepgaande meditaties en wilde vieringen.

Voel je de roep tot verbinding van je voormoeders? Voel je hoe jouw innerlijke godin zich roert? Ben jij klaar om een geheelde vrouw te zijn en al jouw oerkracht, zachtheid en liefdevolle passie te omarmen? Meld je dan snel aan voor deze betoverende vrouwenretraite!


Investering: € 1699

Inbegrepen:
+ Accommodatie inclusief bed- en badlinnen
+ Vegetarische maaltijden (ontbijt, lunch en diner)
+ 19 dagdelen vol met ademwerk, meditaties, zelfliefde, sisterhood, vrouwenmagie en sjamanistische rituelen
+ Alle materialen
+ Begeleiding en coaching
Evenement / Agenda delen: