Agenda van Maison de Tortue

Marcel Harkes
Maison de Tortue
Retraites, Trainingen, Sjamanisme, Zielswerk, Ceremonies & Rituelen, Healing, Ademwerk, Rebirthing, Natuurwerk, Natuurbeleving & Wandelen
LEUCAMP
Buitenland


Welkom bij Maison de Tortue, Centrum voor Bezinning, Bezieling en Bewust Zijn.

De naam Maison de Tortue of het Schildpadhuis is gebaseerd op de geschiedenis van het schildpad- ontmoetingshuis uit diverse Noord-Amerikaanse tradities. Het Schildpad-ontmoetingshuis was de plek waar de dertien oorspronkelijke clanmoeders de mensen onderrichtten in de liefde van de aardmoeder. De plek waar zij haar wijsheid en helende kracht doorgaven aan hen die kwamen.

Wij werken veel met de kracht van de dertien oorspronkelijke clanmoeders en met de liefde van onze Moeder Aarde. De meeste spirits waarmee wij werken zijn in hun oorsprong verbonden aan Moeder Aarde. Hierdoor is de helende kracht op deze plek heel aards, nuchter en reëel. Tegelijkertijd word je hier uitgenodigd om je te laten meeslepen door de mysteriën in de diepten van de Aarde.

De plek voor Maison de Tortue is zorgvuldig gekozen door ons in samenwerking met de spirits. De energie is fantastisch zuiver, ook al heeft het terrein aandacht nodig, nadat het lange tijd ruw behandeld en verwaarloosd is. Wij besteden heel veel tijd en aandacht aan de energetische heling van het terrein. En we voelen de kracht die de Aarde via dit terrein teruggeeft. Vele bomen in dit bos zijn healers en schenken gul hun gaven. Soms door hun kracht te delen, soms door je mee te slepen in hun eindeloze wijsheid en soms door heel gewoon hun vruchten met je te delen.

Op deze magische plek geven wij diverse retraites, wandelretraites en opleidingen per jaar.

Voor meer informatie of contact kun je terecht op onze website.

Warme groet, Sanne en Marcel.


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
15-06-2023
Leucamp, Frankrijk
Buitenland
01-07-2023
Leucamp, Frankrijk
Buitenland
21-09-2023
Leucamp, Frankrijk
Buitenland
12-10-2023
Leucamp, Frankrijk
Buitenland
02-11-2023
Leucamp, Frankrijk
Buitenland
Evenement / Agenda delen: