Gratis proefles online Cirkel van Licht: Vertrouwen

Flow of Miracles
26-01-2023
20:00
Online via ZOOM
Online
€gratis


Wil je ook meer vertrouwen in jezelf en je eigen talenten ontwikkelen? Besef je je dat er meer is en wil je vertrouwen op je intuïtie en in hogere krachten? Dan ben je bij Flow of Miracles aan het juiste adres.

Geef je op voor de gratis proefles van de online Cirkel van Licht op 26 januari om 20.00 via de website (www.flowofmiracles.nl) per e-mail (info@flowofmiracles.nl) of bel tijdens werkdagen tussen 19.00-20.00 naar 06-10521351.

De Cirkel van Licht is het online groepsprogramma van Flow of Miracles waarin we in 7 bijeenkomsten van 1 uur elke twee weken op een zachte, effectieve en moeiteloze manier ons vertrouwen gaan vergroten.

Tijdens de meetings doen we spirituele oefeningen, geleide meditaties en delen we ervaringen om zo samen te groeien. Dat geeft moeiteloos hele fijne resultaten, zoals eerdere cursisten al hebben ervaren.

Naast de tweewekelijkse online meetings ontvangen deelnemers ook huiswerkopdrachten. Deze spirituele opdrachten bouwen op naar steeds mooiere resultaten zoals meer vertrouwen, meer intuïtieve kracht en gezondere keuzes.

Doe mee en ga 14 weken lang samen aan de slag met vertrouwen en ontvang tijdens die periode via de WhatsApp groep ondersteuning en motivatie. Geef je je na de gratis proefles op voor de hele cursus dan betaal je €395.

Interesse maar liever een ander onderwerp of liever in het Engels werken? Geef je op voor de interesse lijst en dan ontvang je een email wanneer een nieuwe cirkel of Engelstalige cirkel start.
Evenement / Agenda delen: