Schumann-resonantie

Saskia Bosman
13-01-2023
19:30
Rhenen
Utrecht
€15
nieuwe wetenschap


Van je brein naar de bliksem en terug

Lezing door Dr. Saskia Bosman, bioloog en bewustzijnstrainer

 
Wat is de Schumann-resonantie en wat hebben wij er aan?

Er zijn aanwijzingen dat de Schumann-resonantie, een elektromagnetische trilling in de atmosfeer, een rol speelt bij genezing en gezondheid. In deze lezing zal heldere uitleg gegeven worden over hoe de Schumann-resonantie wordt opgewekt door onweersontladingen, hoe de Schumann resonantie blijft trillen rond de Aarde en hoe onze hersenen (en de rest van ons lichaam) erdoor beïnvloed worden. En ook hoe onze hersenen af en aan contact zoeken met de Schumann resonantie. Hierin speelt de pijnappelklier een belangrijke rol.

De spreekster heeft op een geofysisch observatorium in Slowakije samen met collega’s onderzoek gedaan aan de Schumann-resonantie en wat deze doet met hersenen en bewustzijn. Uit literatuuronderzoek is gebleken welke rol de Schumann-resonantie speelt bij genezing en gezondheid. De Schumann resonantie zelf wordt beïnvloed door gebeurtenissen in het heelal, zoals zonne-uitbarstingen. En zo worden ons bewustzijn en onze gezondheid ook door het heelal beïnvloed.

De Schumann-resonantie bestaat uit een serie (een ‘akkoord’) van elektromagnetische frequenties. In spirituele kringen wordt vaak gezegd dat de basisfrequentie (‘grondtoon’) van de Schumann-resonantie omhoog gaat en ons bewustzijn mee beweegt. Is dit gemeten?

Datum, tijd: vrijdag 13 januari 2023, 19:30-21:30 uur.

Locatie in Rhenen (Utr.). Na aanmelding ontvang je het adres.

Entree: € 15,- p.p., gepast en contant aan de zaal.

Aanmelden: Vogelenzang@protonmail.com
Evenement / Agenda delen: