Kerstreis Egypte – de Prachtige Hereniging

Lydia Atema - Atma Reizen
11-12-2024
12:00
Egypte
Buitenland
€ zie website
vroegboek korting
ascensie
reizen


Met VROEGBOEK voordeel aanbieding tot 1 juni!

Wil je mee met deze bijzondere symboliek kerstreis in Egypte? Van 11 december t/m 19 december reizen we in Egypte voor de Prachtige Hereniging in het Christus bewustzijn.

Heb je documentaires gezien of gelezen over het mysterie van de tempels uit het oude Egypte? In het oude Egypte leefden mensen in een hoger bewustzijn samen. Ze werkten in tempels met klanken en chanting en voerden energetische rituelen uit. Klank was in Ancient Khemit ‘heilig’ en werd toegepast om het bewustzijn hoog te houden. Klank werkt op onze hersenen en brengt ons in een bepaalde mate van ontspanning en flow. De hoge energie in de tempels is nog te voelen en te ervaren.

We volgen de route van het tempelfeest ‘de Prachtige Hereniging’ van Edfu naar Dendara. We reizen naar het energetisch krachtige gebied Abydos. Waar de tempel van Osiris is, de belangrijke pelgrimsplaats uit Ancient Khemit. Krachtplekken in Egypte die in deze Kerstreis een andere symboliek betekenis zullen hebben dan je in het Westen hebt aangenomen.

Je hebt de tijd om de verschillende kapellen en energie in de tempels te ervaren. Je komt tot diepe ervaringen en tot inzichten die doorwerken in je leven na het spirituele reisprogramma Egypte.


Zou het niet mooi zijn? Als je in het Egypte programma de combinatie kunt maken van:
• Openen voor jouw oneindige energiebron zodat je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan en meer voor jou doet in je leven.
• Een spirituele rondreis met ervaren in de belangrijke tempels in Egypte.
• Meer te ontdekken over de innerlijke betekenis van mythologie, symboliek en over de tempels vanuit eigen kennis, ervaring en de mondelinge overlevering uit de Ancient Khemitian traditie (het oude Egypte).
• Meditaties en oefening vóór en tijdens de reis in de kapellen van de tempels en op krachtplaatsen in de woestijn. Met alle ruimte om je ervaringen te integreren in jezelf. In een ontdekken van de natuurwetten die in het leven zijn.

Belevenissen tijdens de reis:
Medinet Habu
Het is erg leuk om in de middag door dorpjes en agrarische velden naar Medinet Habu te fietsen en daar de tempel te bezoeken. De tempel is gebouwd op ‘de heuvel van Djeme’ heilige grond waar volgens de overleveringen de eerste 4 man en vrouw godenparen zijn begraven.

Edfu – tempel van Horus en El Kab – Nekheb
In de eerste tijd was Horus de zoon van Ra (Zonnegod) Horus the Elder (Harwer) genoemd. Geliefde van Hathor. Later veranderde de mythe naar Horus als de zoon van Osiris en Isis. Het Licht.

Luxor – Karnak
In Karnak gaan we op zoek naar ‘de mannen met de sleutel’ om een aantal tempels te bezoeken en ervaren waar weinig toeristen komen. De tempel van Ptah met het beeld van de godin Sekhmet, een zeer krachtig energetisch beeld. En de tempel van Osiris met de 7 dimensiepoorten en de levensboom.

Dendara – tempel van Hathor
Hathor werd niet vereerd als een godin maar is een oerprincipe, de oerMoeder. Haar naam betekent ‘Het huis van Horus’.

Abydos
Dendara en Abydos vormen het vrouwelijk en mannelijke centrum van de energie uit het chakra energiesysteem, het hart.

Ga je met ons mee?!

Wil je met mij kennismaken? Dan nodig ik je van harte uit voor een gratis telefonische Inspiratiesessie. We spreken dan over jouw verlangens en wensen in een programma met spirituele reis Egypte. Stuur een e-mail naar: info @ atma-reizen.nl.

Met hartelijke groet,

Lydia Atema

ps. Download hier je GRATIS eBook '7 oud Egyptische wijsheden die je leven verrijken': https://www.atma-reizen.nl/aanvragen-gratis-ebook.html
Evenement / Agenda delen: