Atma Reizen Agenda

Lydia Atema
Atma Reizen
Healing, workshops en spirituele reizen die je leven verrijken
Friesland, Drenthe
Drenthe


Ben jij op zoek naar een spirituele reis
die jouw leven verrijkt?

Hoe je met de energie van krachtplaatsen meer en meer in verbinding met jezelf bent in je leven en werk

Wil jij de krachtige energie echt ervaren in de tempels en bergen van India, Peru, Zuid Frankrijk of Egypte? Tempels gebouwd in vroegere tijden waarin mensen in een hoger bewustzijn samenleefden in harmonie, overvloed en geluk. In Atma’s bijzondere spirituele reizen kom je op krachtplaatsen waar toeristen niet komen of gewoonweg niet zien. In alle rust kun jij je in meditatie verbinden met deze hoge energie en in je opnemen. Zodat je weer herinnert wie je werkelijk en wezenlijk bent. Het leven jou leeft. En zonder belemmeringen in de wereld kunt zijn en doen wat voor jou bedoeld is te doen.

Wil jij graag op spirituele reis met mensen die in hun werk en leven gericht zijn op duurzame bewustzijnsontwikkeling? Duurzame bewustzijnsontwikkeling van zichzelf, van mensen waarmee ze werken, bedrijven en/of de maatschappij. Nuchter en praktisch, verbinden en onderzoeken van de natuurwetten die in het leven zijn. Mensen die de weg naar binnen gaan!

Wetende dat het leven niet alleen het zichtbare is. Ook het onzichtbare te weten en aan te voelen is. Het is fijn in het programma met spirituele reis, met gelijkgestemden te mediteren en de krachtige energieën te stromen. Vastzittende energie in je lichaam en energiesysteem los te laten. Om meer flow en geluk in je werk en relaties toe te laten.

Het gezamenlijk verbinden met de energieën brengt heling voor jezelf en het geheel. Hoe mooi is dat!

Mensen die eerder deelnamen aan Atma’s spirituele reizen hadden het gevoel 2 maanden op spirituele reis te zijn geweest, in plaats van 13 dagen.


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
15-12-2023
vanuit je eigen sfeervolle thuisplek
Online
01-02-2024
Egypte
Buitenland
27-02-2024
Egypte
Buitenland
Evenement / Agenda delen: