Helende Lichtkracht Cirkels

Lydia Atema - Atma Reizen
21-12-2022
20:00
vanuit je eigen vertrouwde plek
Online
€ zie website
ascensie
healing


HELENDE LICHTKRACHT CIRKELS

Op 21, 24, 25 december en/of 1 en 6 januari organiseer ik een 5-tal Helende Lichtkracht Cirkels. + een 1-op-1 individuele healing op afstand voor het einde van 2022.

Wil jij het intense jaar 2022 op een goede manier afsluiten en je mooie intenties voor 2023 neerzetten? Zacht helende energie vanuit Egypte, de energetische krachtvelden voelen stromen? Vertrouwen, moed, liefde, licht....

Het zijn bijzondere dagen rondom de Kerst. Dagen die een symboliek betekenis hebben die veel verder gaat dan wat wij bewust vieren in die dagen. Deze dagen hebben een verbinding met de oermoeder, waaruit de menselijke ziel geboren is en herboren wordt. Een verbinding met oorspronkelijk licht, met het goddelijke. Om je vanuit je eigen lichtvonk in her- te verbinden.

Wist je bijvoorbeeld dat het met Kerst meer gaat om de Sycamore tree? The tree of Life. Dan onze kerstboom van nu? En de Sycamore tree in Egypte in verband wordt gebracht met de Maagd Maria en de heilige familie?
In astronomische symboliek het teken Maagd overliggend aan het teken Vissen.

Je bent van ❤ te welkom deel te nemen aan de 5 Helende Lichtkracht Cirkels op 21 (20:00 uur), 24 en 25 december om 10:00 uur en/of 1 (13:30 uur), 6 januari om 20:00 uur. + de individuele 1-op-1 healing op een moment in de dagen 27, 28 of 29 december.

Ik begeleid de Helende Lichtkracht Cirkels direct verbonden met de Egyptische krachtvelden in Egypte. En jij ontvangt ontspannen de energie op je eigen vertrouwde plek.

Neem je aan meerdere cirkels deel dan is er een VOORDEEL aanbieding.
Meer inspirerende informatie en het aanmeldformulier vind je op:
https://www.atmacoaching.nl/healing-circle.html
Evenement / Agenda delen: