Online Kerstprogramma -de Prachtige Hereniging-

Lydia Atema - Atma Reizen
15-12-2023
19:30
vanuit je eigen sfeervolle thuisplek
Online
€ zie website
vroegboek korting
ascensie
healing


MAANDPROGRAMMA (online) 'DE PRACHTIGE HERENIGING'


Op 15, 21, 24 december en 1, 3, 6 en 11 januari meestal vanaf 19:30 organiseer ik een 7-tal Mythologie en Meditatie Lichtkracht Cirkels. + een 1-op-1 individuele activatie op afstand voor het einde van 2023.


Het zijn bijzondere dagen rondom de Kerst. Dagen die een symboliek betekenis hebben die veel verder gaat dan wat wij bewust vieren in die dagen. Dagen die een oorsprong hebben in oud Egyptische mythologie. Deze dagen hebben een verbinding met de oermoeder, waaruit de menselijke ziel geboren is en herboren wordt. Een verbinding met oorspronkelijk Licht. Of meer nog… om je te herinneren dat jou lichtvonk in het Licht van de Ene is.


Wist je dat de 13 heilige nachten van Kerstnacht tot de 3 wijzen uit het Oosten op 6 januari hun oorsprong hebben in het oude Egypte? 6 januari is het feest van Osiris… De door Isis weder gevonden Osiris naar Eenheid. ‘De nieuw geboren Koning’. Het programma start met een grondig voorbereidende energetische opschoning vóór de 13 heilige nachten. Mythologische beleving en energetische krachtvelden in een heilige reis. Zodat je het Licht wat in deze dagen tot de aarde komt optimaal kunt toelaten en vormgeven in je leven.


Wist je dat het met Kerst meer gaat om de Sycamore tree? The tree of Life. Dan onze kerstboom van nu? De tree of life staat voor het huwelijk tussen hemel en aarde de essentie in de 13 heilige nachten.


Je bent van ❤ te welkom deel te nemen aan het Online Kerstprogramma 'de Prachtige Hereniging'. Mocht je op 1 of 2 van de genoemde data niet kunnen dan is dat geen probleem. De Mythologie en Meditatie Lichtkrachtcirkels worden opgenomen. Je ontvangt de opname een dag later.


Ik begeleid de Lichtkracht Cirkels direct verbonden met de Egyptische krachtvelden in Egypte. En jij ontvangt ontspannen de energie op je eigen sfeervol vertrouwde thuisplek. Er zijn online en offline Mythologie en Meditatie Lichtkracht cirkels.


Meldt jij je voor 1 december aan dan is er een VOORDEEL aanbieding.
Meer inspirerende informatie en de link naar onze Online Shop vind je op:
https://www.atmacoaching.nl/meditatie-innerlijke-reis.html
Evenement / Agenda delen: