WHITE NIGHT | Cacao & Dance Ceremonie

Saryo & Eva
16-12-2022
19:00
Lijm & Cultuur, Rotterdamseweg 272, 2628 AT Delft, Nederland
Zuid-Holland
€ 27,50
ceremonie
muziek, zang en dans


Welkom op onze White Night dans ceremonie 2022. Op deze avond brengen we onze aandacht naar het licht en het leven. Vanaf 21 december zal het licht in de vorm van de Zon, weer terugkeren naar deze kant van de aarde en worden de dagen langer. Een fenomeen wat zich ieder jaar weer herhaald, maar waar we vaak niet bij stilstaan. Je kunt het zien als dat het leven, langzaam aan, weer terug keert in ons hart, in de natuur, de oceanen, het land en alles wat leeft. Dit voelt best wel raar bij het idee dat ook de winter begint, maar het ontspruit op cel niveau en met de toename van warmte en licht zal het zaadje de weg vinden om straks weer volop te bloeien. Op deze avond planten we het zaadje!

Tijdens de ceremonie zullen we witte kleding dragen en wordt je gevraagd om een witte kaars mee te nemen. Wit omdat dit rein-, puur- en openheid vertegenwoordigd en daarnaast verbindt het de energie die we met elkaar creeren.

Opgeven is wel belangrijk, want er is beperkte ruimte. Na de ceremonie zullen we nog ruimte hebben om samen te zijn.

De dans wordt voorafgegaan met een eenvoudige Cacao Ceremonie, begeleid door Eva, daarna stappen we in de dans. The sacred Cacao Ceremony is een heel oud ritueel wat het hart opent en het trillingsgetal van je ziel verhoogd. Drinken van Cacao is optioneel, maar is wel een aanrader.

TIJD: Vrijdag 16 december 19.00 - 22.00 uur. Binnenkomst tussen 18.15 tot 18.45 uur.

WAAR: Lijm & Cultuur, Rotterdamseweg 272, Delft. Meer informatie over de locatie op aanvraag.

MEENEMEN: Meditatie kussen of stoeltje, omslagdoek en een witte kaars met stevige houder.

KOSTEN: De kosten zijn €27,50 en die kun je voldoen via https://www.chipta.com/tickets/event/56992/white-night-dans-ceremonie. Heb je vragen, neem contact op met Saryo 06-48152072.

Je kunt hier gratis parkeren.
Evenement / Agenda delen: