Agenda Saryo van Lakerveld en Eva Bergerova

Saryo van Lakerveld
Terra Nova
Dans, theater, Qigong, Martial Arts
Delfgauw
Zuid-Holland


Welkom! wij zijn Saryo en Eva. Wat wij aanbieden is bewust-Zijn in beweging en bewegen met bewustzijn. Via verschillende technieken brengen wij mensen dichter bij zichzelf, waardoor je meer thuis komt in jezelf.

Wij zijn ervaren docenten en hebben onze kwaliteiten gebundeld tot een unieke mix van beweging, aandacht, creativiteit en energie. Hiermee willen wij meer bewustzijn brengen in de mens die wij zijn. We doen dit middels Dans, Theater en Martial Arts in de vorm van wekelijkse lessen, incidentele workshops, zomerweken, theaterprojecten en dansevenementen.

Het maakt niet uit hoe, maar van waaruit je beweegt. Laat de beweging vanuit je hart ontstaan en door je lijf de wereld in gaan. Laat het een dans zijn zoals je nog nooit hebt gedanst. Speel in het moment en volg het proces. Word een krijger, wees aanwezig en voel de volheid van het leven door je heen stromen als nooit tevoren.

Bekijk de website, boek een activiteit, stel ons een vraag. Wij nodigen je van harte uit om mee te bewegen in onze dans community.
Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
20-07-2024
L'Huy Preau, Frankrijk
Buitenland
Evenement / Agenda delen: