Mediumschap en Trance Healing Deel 3 Therapeut®

Karlista Fontijn
04-06-2023
10:00
Suniya Haagsteeg 4 Wageningen
Gelderland
€695,-


In de opleiding Mediumschap & Trance Healing deel 3 Therapeut® staat het therapeutisch consult centraal en komen de verschillende methodieken samen. Je leert om op een nieuwe heldere manier, eenduidig bij de oorzaak van pijn en andere blokkades te komen die persoonlijke groei kunnen belemmeren. In het contact met spirit wordt gekeken naar de oorsprong van zware mentale overtuigingen en blokkades in dit, maar ook vorige, leven(s).

De combinatie analyse en oplossingen geven de cliënt direct praktische handvatten. De methode Therapeutisch Mediumschap & Trance Healing is speciaal ontwikkeld om mensen in een relatief korte tijd inzichten te kunnen geven die hun verder kunnen helpen in het persoonlijk groeiproces. Deze derde module wordt afgerond met een onafhankelijk examen via de SNU, de Spirituele Nationale Unie. Na het behalen van het examen ontvang je van de Spirituele en Intuïtieve Academie en van de beroepsvereniging SNU het diploma Mediumschap & Trance Healing Therapeut®.

Na het volgen van Mediumschap & Trance Healing deel 3 Therapeut® kun je:

Oude blokkades en overtuigingen analyseren vanuit de ziel
Werken met het innerlijk kind en deel- en schaduw zelven
Werken met mediamieke therapeutische regressie en hypnotherapie
Werken met mediamieke familieopstellingen
Werken met mediamieke NLP
Werken met donkere energieën, entiteiten en auralifters
Een gedegen therapeutisch mediumschap consult geven

Duur opleiding 4 dagen € 695,– Incl. examen SNU.
De volledige HBO opleiding Mediumschap en Trance Healing Therapeut® en Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap® – kort beroepsonderwijs is gecertificeerd en geaccrediteerd door de KTNO en geregistreerd door de CRKBO.
Evenement / Agenda delen: