Agenda van Karlista Fontijn

Karlista Fontijn
Karlista Fontijn
Bij de Spirituele en Intuïtieve Academie geef ik diverse avond en dag opleidingen in Toldijk en Wageningen.
Hengelo Gld
Gelderland
Als geboren Arnhemse, heb ik steeds meer de rust opgezocht van het groene platteland en geef ik hier in Hengelo, Toldijk en in Wageningen, consulten, cursussen en opleidingen.

Het mogen begeleiden van mensen in hun eigen unieke groeiproces, is voor mij zeer bijzonder. Het is heel fijn als mensen met een klein steuntje in de rug kunnen groeien en meer gezondheid, blijdschap, succes en fijne relaties kunnen ervaren en hun verlangens durven waar te maken.

Het raakt mij diep en ben daarvoor heel dankbaar dat ik een ander in dat proces kan en mag helpen.

Als docent Mediumschap & Trance Healing Therapeut, docent Paramedisch en Psychosociaal Medium, docent Trance Mediumschap , Energetisch Therapeut, Docent Luisterkindwerker en Meditatie trainer, heb ik verschillende mogelijkheden om een ander, vanuit mijn hart te begeleiden en te inspireren.

Volwassenen - en natuurlijk ook kinderen- kan ik ook met hun paranormale gaven of gevoeligheid verder helpen, als ze ergens tegenaan lopen. Dit kan in een consult en ook op afstand.

Het begeleiden doe ik graag met respect en humor, sprankelend en luchtig. Op basis van vertrouwen in verbinding en vrijheid.


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
26-10-2023
Koningsweg 14 Hengelo gld
Gelderland
12-11-2023
Wageningen
Gelderland
Evenement / Agenda delen: