Genietend verdiepen in Egypte

Lydia Atema - Atma Reizen
04-10-2023
15:00
Egypte
Buitenland
€ zie website
vroegboek korting
meditatie
reizen


Ontspan en verzacht je basis
zodat je vrij in de wereld van je relaties
met anderen kunt zijn!

Programma met spirituele reis van 4 t/m 15 oktober 2023

Er is een vroeg boek VOORDEEL aanbieding als je voor 1 februari 2023 dit reisprogramma boekt!

Wil je even helemaal tot jezelf komen? Een vruchtbare reis maken waarin je je als herboren voelt. In de reis is de mythologie en tempels rondom vruchtbaarheid, geboorte en weder geboren worden. De dagen van de lente zonnewende zijn in het oude Egypte gewijd aan Isis. Isis de moeder, de sensuele vrouw, de zuster. In het festival van Isis waarin de terugkeer van het leven aan de wereld wordt gevierd.

In het reisprogramma is een heerlijk helende 3 dagen met de Dahabiya / Sandal op de Nijl opgenomen. De Nijl is magisch en je verbindt je met die magie. We doen meditaties om in de stilte van jou aanwezigheid te zijn, wie je wezenlijk en vreugdevol bent. Ontspannen!

Idee van de dagen tijdens de spirituele reis:
* Aswan naar de tempel van Philae gewijd aan Isis.

* Kom Ombo ligt aan het water van de Nijl en resoneert op de buik. Op vruchtbaarheid en geboorte.

* Edfu – tempel van Horus en El Kab. In deze tempel van Horus in Edfu is de strijd tussen de goden of natuurkrachten Horus en Set uitgebeeld. Het gebied El Kab is een fijn zacht en krachtig woestijngebied resonerend met de maanenergie. Wat in de tempel van Horus is aangeraakt, kan in de energie van dit zachte gebied stromen en oplossen.

* In de tempel van Karnak gaan we op zoek naar ‘de mannen met de sleutel’ om een aantal tempels te bezoeken en ervaren waar weinig toeristen komen.

* De tempel van Hathor in Dendara. Hathor is één van de oudste godinnen. Of eigenlijk is ze geen godin maar een oerruimte. Haar naam betekent ‘Het huis van Horus’.

* de tempel van Isis/Osiris in Abydos. Dendara en Abydos vormen het vrouwelijk en mannelijke centrum van de energie uit het chakra energiesysteem, het hart. Abydos is één van de meest energetisch krachtige plek in Egypte.

Laat je verder inspireren door deze link te volgen:
https://www.atma-reizen.nl/egypte/spirituele-dahabiya-reis.html
Evenement / Agenda delen: