De Rite van de Baarmoeder- The Rite of the Womb

Spirituele Praktijk-Alice Watervoort
05-05-2023
19:30
Brunssum
Limburg
€65,00
workshop


De Baarmoeder Rite - The Rite of the Womb Blessing
VrouwZijn-SistersCirkel
Lieve Vrouw, graag nodig ik je uit voor een baarmoeder healing. Neem deel aan deze prachtige en liefdevolle baarmoeder blessing. Het is healing-gift aan jouw vrouwzijn en stroomt door naar jou toekomstige generatie. De baarmoeder is een plek van het voorzetten van leven en brengt ons in contact met de wereld collectieve vrouwenlijn. Je voelt je in de VrouwZijn-SistersCirkel nóóit onbegrepen en alleen.
'De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren, de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.'
Tijdens dit ritueel bevrijden we ons van alle beperkingen uit vorige levens o.a. ziekte , schuld, minderwaardigheid, depressie, mishandeling, schaamte. Met deze baarmoeder rite lossen we de negatieve energieën op die door generaties heen in de baarmoeder zijn opgeslagen en doorgeven. We boren onze oer-moederkracht aan. We helen en voeden hiermee het lichaam, de geest en de ziel. Ook voor vrouwen die geen baarmoeder meer hebben en voor vrouwen met een kinderwens is deze rite een healing-gift. Deze inwijding is de 10e rite van de Munay Ki, uit de lijn van de 'Four Winds-Alberto Villoldo en is van Marcella Lobos' de rite wordt overgedragen door haar wombkeepers. Je mag deze vaker ontvangen, dan is de bijdrage € 32,50-. Je ontvangt een deelname certificaat en hand-out.
Tijd: 20 t/m 22 uur.

Voor meer informatie en aanmelding:
Wees welkom op de website www.healing-angels.nl

Welkom lieve vrouw, jij bent puur en uniek!
Liefs, Alice.
Evenement / Agenda delen: