Agenda Spirituele Praktijk – Alice Watervoort

Alice Watervoort
Spirituele Praktijk - Alice Watervoort
Integrated Energy Therapy,Soul Body Fusion,Authenthiek Inca Sjamanism healing,Opleiding,cursussen, workshop
Brunssum
Limburg


Spirituele Praktijk - Alice Watervoort
Holistische Healing Behandeling.
I.E.T - Integrated Energy Therapy ® - grondlegger Stevan Thayer, is een krachtige energetische healing techniek. Deze verhogend 'energie healing' is aangepast aan het versneld evolutieproces van de mensheid. Je klachten kunnen zowel fysiek, emotioneel, mentaal en op karmisch niveau losgelaten en geheeld worden met tevens een healing op de aura en chakra´s van ons energetisch lichaam.
SBF - Soul Body Fusion® van Jonette Crowley uit de VS. Tijdens het geven van SBF gaan we energie van de Ziel uitnodigen om meer te integreren tot in je lichaamscellen, waarmee lichaams klachten/blokkades op alle niveaus kunnen worden opgelost.
Reiki - Usui Systeem behandeling voor je lichaam en geest in volmaaktheid te laten samenwerken voor optimale gezondheid. Sta door de behandeling in je eigen kracht en ontvang natuurlijke genezing.

- Holistische Opleidingen: IET- Integrated Energy Therapy Therapeut en SBF- Soul Body Fusion Practitioner.

- Spirituele Cursussen/Workshops/Lezingen
* I.E.T® Helen met Energie van de Engelen.
Eéndaagse workshop: ' Engelen Helen '
Ontmoet, maak contact en werk met deze ‘ 9 Wonderbaarlijke Helende Engelen ’. Iedere Helende Aartsengel staat voor een cellulair gebied, die in verbinding staan met de chakra´s en aura, er wordt samen aan je eigen vermogend ‘Zelf Heling’ proces gewerkt.
Incl: Certificaat en Leer/Oefenboek.


* Leer Mediteren.
Mediteren is een ontspannende manier om te werken aan lichaamelijk en geestelijke gezondheid. Het opent de deur naar een dieper bewustzijn, heling, innerlijke rust en vrede vooral in deze dynamische maatschappij. Leer: gronden, ontspannen, ademhaling-oefeningen en je af te stemmen op hogere energieën en mediteren op een veilige manier. De meditaties vinden plaats in een warme spirituele sfeer.

* Munay- Ki.
Sjamanistische Healing:
De '9 Inwijdingen v.d. Munay-Ki', het Helingspad v.d. Inca's. Deze initiaties zijn energietransmissies die jou lichtend energieveld reinigen en ontdoen van psychische slib. En wonden helen uit ons verleden, onze kindertijd en onze voorouders.
Ze helpen je om gezond, lichter en vreugdevoller in het leven te staan. Na het ontvangen van deze 9 inwijdingen ben je een 'Hoeder van de Aarde' en mag je ze doorgeven aan anderen.
Munay Ki cursus met incl.: Certificaat, Les-Lees materiaal en Pi-Stone.
* Inwijdingen volgens de normen van Alberto Villoldo.
* Aanrader boek: " De Hoeders van de Aarde '' - Alberto Villoldo.

*De Rite van de Baarmoeder - The Rite of the Womb van Marcela Lobos.

*Optie:Spirituele Centra´s en praktijken kunnen mij tevens benaderen voor het geven van deze spirituele opleidingen/ cursussen/workshops/lezingen.
*Aanvraag, bespreken voor planning van andere datums.

*Geregistreerd: IET® Therapeut/ Master-Instructor bij ‘The Center of Being’ Stevan J.Thayer. *Geregistreed Practitioner; Teacher/Practitioner bij Jonette Crowley. * Geregistreed op de lijst van de Womb Keepers. * Aangesloten bij beroepsvereniging: CAT - Collectief Alternatieve Therapeuten.

Warme groet, Alice.
healing-angels.nl en facebook.com/healingangelsenergie
Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
17-04-2024
Brunssum
Limburg
20-04-2024
Brunssum
Limburg
Evenement / Agenda delen: