Opleiding Therapeut Integrated Energy Therapy-IET

Spirituele Praktijk-Alice Watervoort
13-04-2024
10:15
Brunssum
Limburg
€525,00
workshop


Opleiding IET, Integrated Energy Therapy® Therapeut
heb je het verlangen jezelf en om mensen te helpen/helen voor betere gezondheid - welzijn en voel jij je hiertoe sterk aangetrokken!
Dan is deze IET opleiding voor jouw bestemd. Je kan jezelf, volwassenen, kinderen en dieren deze behandeling geven. De IET geeft een holistische healing op fysieke, emotionele, mentale , karmische klachten en dan uiteindelijk om je Zielendoel te beleven. De healingen werken door in je auraveld, chakra's en organen.
Je ontvangt energetische Inwijdingen bij ieder 3 levels die bij de IET niveau's horen en hiermee ben je een doorgeef kanaal van de IET-'9 Helende Engelen en de Violette Straal van Saint Germain.' Je werkt hiermee samen voor gezondheid en het welzijn van de ontvanger. Je leert op deze drie dagen de technieken die bij alle niveau's horen. Je ontvangt na het volgen van deze opleidingsdagen een 'Oficieel Certificaat- elk level van de grondlegger Stevan Thayer van Center of Being.'
Je kan je ook alleen voor het Basis niveau opgeven (€165,00) en later verder gaan voor de vervolg levels "het Tussenliggend en Gevorderd Niveau".
Voel je welkom om de website te bezoeken voor meer informatie over deze wonderbaarlijke Integrated Energy Therapy®. Je mag me natuurlijk ook een email sturen of bellen.
Liefs, Alice - Teacher/Practitioner.

www.healing-angels.nl
www.learniet.com

Evenement / Agenda delen: