Aqua de Florida leren maken

Lilian Timmermans, energetisch therapeut met een sjamanistisch knipoog
15-06-2024
10:30
T Good in Panheel
Limburg
€ 77
ceremonie
healing


Het gebruik van Floridawater is ontstaan in Peru rond 1512. In Peru maakten ze het toen van zoete sinaasappelschil, bloemen, specerijen, rietsuikeralcohol en andere “geheime” ingrediënten.

Wij gaan dit Aqua de Florida nu maken in Panheel in de joert, op onze eigen unieke manier. Het is een bloesem, bloemen, fruit en kruiden water, wat gebruikt wordt om te reinigen, te helen, om zegeningen te geven en zware energie op te heffen. Super om dit levenswater te mogen maken. We doen dit ondersteunen met klank, rituelen en super mooie intenties en heel ons hart. Het is niet zo maar een ‘water’, als je dat wil dan koop je gewoon een fles, maar hierin leg je je eigen energie, ziel en zaligheid in.
Het is een origineel en uniek inheems recept, dat door gegeven wordt door vrouwen aan alleen vrouwen. Ik heb het van een Peruaanse hoge priesteres gekregen. Het is een gereedschap dat bijzonder veel gebruikt wordt door de Q’ero Paqo’s uit Peru (Sjamanen), o.a. voordat ze met een sessie beginnen.

Dus als je wat met bloemen en kruiden en intenties hebt, dan kan je dit Heilig water voor jezelf en familie en vrienden en voor je praktijk maken. Het blijft een MOEDERTINCTUUR dus het zal vele jaren zijn werk mogen doen, als jij er maar liefdevolle intenties is plaats. De naam is ‘verleidelijk’ want het is beslist geen water, maar een op alcohol gebaseerd principe, vandaar dat je het lang kunt bewaren.

Het is een Sjamanistisch brouwsel en word onder andere ook gebruikt om jezelf te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. De geur is diep, zacht, mysterieus, aardend en magisch. Maar jij voegt daar je eigen bijdrage aan toe. Het word echt jouw eigen geur.
Bij opgave meer info, aanvang 13.00 uur tot het klaar is ergens in de namiddag Indian time. Kosten 66 euro vele kruiden, geheime ingrediënten en bloemen zijn inbegrepen, evenals drinken en wat lekkers. Zelf dien je ook nog het een en ander te verzamelen. Want hoe intenser je ergens mee bezig bent, hoe bewuster je wordt en hoe heerlijker het ruikt.

Geef je op via mail dakini@kpnplanet.nl of app 0642369723

Evenement / Agenda delen: