Agenda van Dakini, praktijk met hulp uit de natuur

Lilian Timmermans
Dakini
Energetische therapeute met een sjamanistisch knipoog, herborist, klankheling, spirituele vakanties krachtplekken, coaching en nog veel meer
Heel en Panheel
Limburg


Ik ben Lilian Timmermans en ben naast energetisch therapeute met een Sjamanistisch knipoog, onder andere ook herborist. Maar IK BEN nog veel meer...IK BEN in 1960 geboren, dus nu zo langzaam aan wel een Wijze vrouw. Lilian betekent Lelie en staat symbool voor Lotus, de heilige bloem. Ik heb ook een bloesemremedie gemaakt van de witte waterlelie met bergkristal. In de eerste instantie om me te herinneren aan de aanwezigheid van het Goddelijke in mezelf...vanuit de drassige Moeder Aarde, opgerezen vanuit het donkere water, zoekend naar het licht, zuiver van hart, altijd bewegend in de spiraal van zijn...
Ik woon samen met Wim, al meer dan 37 jaar mijn steun en toeverlaat, een Rode Hemelwandelaar en met Lakota, een meisjes Australische herdershond, ook een Witte Tovenaar zoals ik. De Indianen noemen de Aussie "ghost eye's" en vinden hen Heilige honden. Lakota is gewoon een hele lieve, nieuwsgierige, enthousiaste hond met de nodige streken.

Doordat ik een brede interesse heb, heb ik vele paden mogen bewandelen en heb ik van alle dingen dat bewaard wat me het best lag en het me weer eigen gemaakt. Zo kan ik het aan jou door geven, zodat jou lichaam weer zijn zelf herstellend vermogen mag aanspreken en kan genezen om beter in balans te komen.

De Witte Tovenaar leert ons dat in ieder van ons een Sjamaan leeft die is staat is een verbinding te maken met de kosmos. De ingang naar deze wereld ligt niet buiten ons, maar IN ons. Door het openen van je kruinchakra en hartchakra kan deze kosmische kennis binnenstromen als we volledig in het NU aanwezig zijn en in verbinding blijven met ons hart. Het is je innerlijke Sjamaan die je helpt af te stemmen op je "hogere zelf".

Het liefst geef ik SPIRITUELE VAKANTIES, daar mag ik alle aspecten van mijn kunnen combineren, wat natuurlijk super leuk is om te doen. Ik doe dit graag met een Sjamanistisch knipoog. Volgens de Elders zijn we de weg kwijt....en mijn opdracht is om een handje te helpen, om de verbinding te herstellen met Moeder Aarde en vrede en respect te tonen, om zo in harmonie in het NU te leven. Ik nodig je uit om samen met mij op Pad op te gaan, maar moedig je wel aan om je eigen weg te lopen.

Ik probeer een zo'n NATUURLIJK leven te leiden, zonder daarin krampachtig te zijn en van het leven te genieten. Ik sta met beide voetjes stevig op de grond, maar blijf wel in beweging.  

Onze praktijk bevat een meditatie LOVED, een ruimte waar het goed toeven is en je tot rust komt, een aparte behandelkamer en T GOOD in Panheel, prachtig plekje in de natuur langs een stromende beek, een stuk Moeder Aarde waar onze biologische kruiden en groenten groeien en waar een medicijnwiel op prijkt en een spiraal. We hebben ook een heuse joert van 6 meter doorsnee, waar ook workshops in worden gegeven, o.a. klanksessies, transreizen en individuele behandelingen. Ook geven we workshops waarna je eventueel kan overnachten in de joert, zodat je langere tijd in de energie van dat moment blijven kan. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Ook hebben we een stiltehuisje waar spirits en engelen samen komen en waar je helemaal tot rust mag komen in of naast het hexagram dat daarin ligt.

Ook hebben we een "winkeltje" wat open is op afspraak. Naast de producten die ik zelf maak, heb ik ook edelstenen, zelfgemaakte ratels en oceaandrums, wierook, engelen of spirit roepertjes, houten Ohm tekens, medicijnbuidels, gebedsstokken, smudge veren, Chakra kaarsen en nog veel meer. Mocht je een bezoekje willen brengen of een bestelling afhalen, altijd van harte welkom na een seintje. Er zijn geen vaste tijden dat we op zijn, maar als ik er ben is het open, bel of app effe.

Op mijn site zal ik het een en ander nader toelichten wat ik zoal te bieden heb om jou weer beter in balans te brengen op een natuurlijke manier, zodat je GEAARD, met spiritualiteit en het leven bezig mag zijn, zodat je in heftige tijden je evengoed staande kan houden in het midden van de storm. Veel plezier alvast, maar ik hoop je toch ook ooit te ontmoeten...liefs Lilian


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
15-06-2024
T Good in Panheel
Limburg
22-06-2024
T Good in Panheel
Limburg
Evenement / Agenda delen: