Cursus Board of Knowledge 1 en 2

HeartLight Healing - Annecha Haans
13-09-2024
10:00
De Rode Amaryllis, Tilburg
Noord-Brabant
€ 795 (2 dagen)
ascensie
healing


De Board of Knowledge is misschien wel de meest efficiënte manier om spiritueel te openen. De Board of Knowledge gaat veel verder dan healing en geeft een enorme impuls aan je spirituele groei.
Deze unieke kennis geeft je de gelegenheid om mensen te openen, zodat ze spiritueel kunnen groeien in de juiste richting. De Board of Knowledge verwijdert grote emotionele en spirituele blokkades. Er kan steeds opnieuw mee gewerkt worden, en elke keer weer helpt het mensen om door te groeien naar wat het beste voor hen is en in de richting die hen het verst brengt naar de totale spirituele verlichting. De Board versterkt wat iemand al weet en kan. Het werkt op spiritueel, maar ook op fysiek, emotioneel en mentaal gebied en heeft een positief effect op alle gebeurtenissen in je dagelijkse leven.

Trauma-energie
De Board of Knowledge reinigt trauma-energie in het energiesysteem. Angsten, pijn en andere negatieve emoties worden verzacht of helemaal opgelost, zonder dat het trauma en de herinnering eraan gewist worden. Het reinigen van het trauma heeft een positief en transformerend effect op het leven van de persoon en zuivert de ziel en de tijdlijn. Ook geeft de Board of Knowledge meer fysieke en innerlijke kracht.

De Board of Knowledge komt van een andere realiteit en bereikt plekken in lagen van de ziel, geest en lichaam waar healingenergie niet kan doordringen.
De Board of Knowledge is geen healingvorm, maar heeft vaak hetzelfde effect als healing. De persoon voelt zich blij, ontspannen en licht na een Boardsessie.

Ieder heeft een uniek pad
De intelligentie van de Board of Knowledge zoekt de juiste tekens met de meest optimale werking voor die persoon. Als Boardgever kun je mensen spiritueel openen, maar je kunt geen spirituele richting aangeven. Iedereen heeft een unieke spirituele reis die misschien anders verloopt dan jij in gedachten hebt.

Het maakt niet uit waar iemand staat in het leven. Of een persoon nu weinig of veel stappen gezet heeft in diens spirituele ontwikkeling, de Board zal iemand brengen naar een hogere kwaliteit van zichzelf. De Board kan nooit verkeerd gebruikt worden en verwijderde blokkades kunnen niet terugkeren.

2-daagse cursus Board of Knowledge 1 en 2
Texel en online: 7-8 september 2024
Tilburg: 13-14 september 2024
Tilburg: 24-25 januari 2025

Tijd: 10-18 uur

Kijk voor meer data en informatie op www.heartlighthealing.nl.
Laat me gerust weten als je vragen hebt.
Evenement / Agenda delen: