Agenda van HeartLight Healing

Annecha Haans
HeartLight Healing
coaching, healing, energetisch therapeut, healingcursus, white time healing, online meditatie, board of knowledge, meditatie, membership, rust, aura,
Texel
Noord-Holland


Ik geef healing, ben healingdocent en geef online meditaties.

Ik geloof dat ik het gevonden heb.
De beste manier om verdriet los te laten.
Als hooggevoelig en helderziend mens hield ik me amper staande.
Ik verlangde ernaar om me vrij te maken van emotionele ballast.
En om geen last meer te hebben van energieën van anderen.

Ik ben op zoek gegaan naar een methode om mij zo licht mogelijk te maken. En om alle emoties van boosheid, verdriet en wanhoop op te ruimen. Via meditatietechnieken, regressietherapie en healingopleidingen kwam ik ‘thuis’ bij White Time Healing. Het geworstel stopte en ik kwam in de stroom van mijn leven. Ik werd healer en docent en zag hoe White Time Healing levens van mensen veranderden.

Toen kwam de Board of Knowledge. Dat opende me nog meer. Het lost grote emotionele en spirituele blokkades op. Eindelijk voel ik me vrij en helemaal mezelf.

Ik leid White Time healers en Boardgevers op, zodat zij zichzelf en anderen vrij kunnen maken van oude ballast. Het maakt niet uit wat je achtergrond is. Ik laat je je eigen unieke kracht ervaren. De honderden healers die ik heb opgeleid hebben allemaal hun eigen unieke manier van healen ontwikkeld. Zij geven healing en de Board aan mensen in hun omgeving, combineren het met hun werk (van postbezorger tot psycholoog) of hebben een praktijk als healer.

Dit is het liefste wat ik doe. Bij elke cursus zie ik hoe mensen groeien en opbloeien.

Ik neem waar met mijn hart en intuïtie. Mijn begeleiding als coach, healer en lerares is liefdevol en persoonlijk. Ik zet mijn helderziendheid, heldervoelendheid en mijn achtergrond als regressietherapeut in. De dagelijkse ondersteuning van mijn spirituele helpers vervult me met dankbaarheid en blijdschap.

Ook jij kunt de blijste persoon worden die je kent. Daarvoor hoef je geen lange weg te gaan. Er is een eenvoudige manier om spirituele en emotionele blokkades op te lossen. Dat kan zonder de pijn te hoeven doorleven.
Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
19-01-2024
De Rode Amaryllis, Tilburg
Noord-Brabant
23-02-2024
De Rode Amaryllis, Tilburg
Noord-Brabant
06-04-2024
GroenvanHart, Texel
Noord-Holland
14-06-2024
De Rode Amaryllis, Tilburg
Noord-Brabant
29-06-2024
GroenvanHart, Texel
Noord-Holland
13-09-2024
De Rode Amaryllis, Tilburg
Noord-Brabant
26-10-2024
GroenvanHart, Texel
Noord-Holland
Evenement / Agenda delen: