Agenda van HeartLight Healing

Annecha Haans
HeartLight Healing
coaching, healing, energetisch therapeut, healingcursus, white time healing, online meditatie, board of knowledge, meditatie, membership, rust, aura,
Texel
Noord-Holland


Ik geloof dat ik het gevonden heb.
De beste manier om verdriet los te laten.
Als hooggevoelig en helderziend mens hield ik me amper staande.
Ik verlangde ernaar om me vrij te maken van emotionele ballast.
En om geen last meer te hebben van energieën van anderen.

Ik ben op zoek gegaan naar een methode om mij zo licht mogelijk te maken. En om alle emoties van boosheid, verdriet en wanhoop op te ruimen. Via meditatietechnieken, regressietherapie en healingopleidingen kwam ik ‘thuis’ bij White Time Healing. Het geworstel stopte en ik kwam in de stroom van mijn leven. Ik werd healer en docent en zag hoe White Time Healing levens van mensen veranderden.

Toen kwamen de Board of Knowledge en de Board of Angels die me nog meer openden. De Board lost grote emotionele en spirituele blokkades op.

Ik leid White Time healers en Boardgevers op, zodat zij zichzelf en anderen vrij kunnen maken van oude ballast. Het maakt niet uit wat je achtergrond is. Ik laat je je eigen unieke kracht ervaren. De honderden healers die ik heb opgeleid hebben allemaal hun eigen unieke manier van healen ontwikkeld. Zij geven healing en de Board aan mensen in hun omgeving, combineren het met hun werk (van postbezorger tot psycholoog) of hebben een praktijk als healer.

Ik neem waar met mijn hart en intuïtie. Mijn begeleiding als coach, healer en docent is liefdevol en persoonlijk. Ik zet mijn helderziendheid, heldervoelendheid en mijn achtergrond als regressietherapeut in. De dagelijkse ondersteuning van mijn spirituele helpers vervult me met dankbaarheid en blijdschap.

Je bent welkom mee te doen aan de cursussen of aan de online healing-meditaties. Neem gerust contact met me op als je vragen hebt.

Liefs van Annecha
Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
13-07-2024
Texel
Noord-Holland
20-07-2024
Texel
Noord-Holland
13-09-2024
De Rode Amaryllis, Tilburg
Noord-Brabant
28-09-2024
GroenvanHart, Texel
Noord-Holland
02-11-2024
GroenvanHart, Texel
Noord-Holland
20-12-2024
De Rode Amaryllis, Tilburg
Noord-Brabant
Evenement / Agenda delen: