Helen met de Tibetaanse klankschaal

Jack Peters - CenterSelf
07-09-2024
10:00
de Dansherberg, St Hubert (N-Br)
Noord-Brabant
€115
healing
workshop
Helende klanken van de Tibetaanse klankschaal

Een van de mooiste helende klankinstrumenten is de klankschaal. De metalen klankschaal wordt ook vaak Tibetaanse klankschaal genoemd. Klankschalen zijn praktisch in gebruik: ze zijn niet te groot, maken niet te veel herrie, je hebt er geen stopcontact voor nodig, etc.

Met een goede, zuivere klankschaal heb je een krachtig en prachtig klankinstrument bij de hand waarmee je goed voor jezelf kunt zorgen. Dagelijks met de klankschaal spelen (werken) is een goede manier en ondersteuning om (preventief) aan je gezondheid, je balans, je ontspanning en je energie te werken.

Leer helend werken met de klankschaal

Centraal in deze praktische workshop staat het leren werken met de klankschaal ter ondersteuning van je eigen gezondheid en welzijn. Je leert meer over de achtergronden van de klankschaal en je leert het juiste aanslagmateriaal kiezen en gebruiken. Verschillende manieren en technieken om de klankschaal te bespelen en wat daar de uitwerkingen van zijn, komen ook aan bod.

Belangrijk: de juiste, zuivere klankschaal

Omdat je met de klanken contact maakt met je lichaam en geest, is het van belang dat je de juiste, zuivere klankschaal gebruikt. Je wilt jezelf immers kunnen voeden met klanken die de juiste balans in resonantie hebben. Het gebruik van een juiste klankschaal en het juiste aanslagmateriaal horen bij de workshop. Na de workshop kun je een schaal en/of aanslagmateriaal aanschaffen.

Heb je al een klankschaal, laat het me weten en neem deze gerust mee. Dan kijken we of deze voldoet voor deze manier van werken met de klankschaal.
Evenement / Agenda delen: