HET MYSTERIE VAN TWEELINGZIELEN & ZIELSVERWANTEN incl Astrologische begeleiding en karmische opstelling met paarden

Desiree van Toor
27-07-2024
15:00
St Huibrechts lille (nabij Valkenswaard)
Vlaanderen
€ 190
korting actie
healing
meditatie


weelingzielen en zielsverwanten: Een van de oudste en meest bekende workshops van Desiree richt zich op het fascinerende thema van tweelingzielen en zielsverwanten. Sinds 2008 heeft Desiree talloze lezingen gegeven over deze onderwerpen en heeft ze internationaal onderzoek verricht naar de dynamiek en spirituele betekenis van tweelingzielen.

Na het succesvolle webinar “Tweelingzielen en Dubbele Getallen” biedt Desiree nu een unieke workshop aan. In deze workshop gebruiken we de helende kracht van paarden, gecombineerd met astrologie, om te communiceren met je tweelingziel, zelfs als het contact is verbroken. De aanwezigheid van paarden helpt om energetische verbindingen te herstellen en biedt een veilige ruimte voor diepe spirituele inzichten.

De ontmoeting met je tweelingziel, of zelfs het verlangen naar zo’n ontmoeting, zegt veel over je spirituele ontwikkeling en je innerlijke groei. In deze workshop krijg je de kans om deze verbindingen te verkennen en te verdiepen, wat je helpt om beter te begrijpen wat je tweelingziel je over jezelf en je pad kan leren.

Wanneer: zaterdag 27 juli 2024

Tarief: 190,-

Start: 15.00

Einde: 19.00 (kan uitlopen

Inclusief: opstellingen met paarden, Astrologische begeleiding, koffie,thee, heerlijke lunch
Evenement / Agenda delen: