Agenda van Metafyisch Astrologe Desiree van Toor

Desiree van Toor
Paraholon WTC
Metafysisch astroloog, karma & reïncarnatie specialist.
St huibrechts lille
VlaanderenDesiree van Toor is ervaren Metafysisch astrologe met diepgaande kennis en inzichten. heeft haar passie voor diepgaande Astrologie, het verkennen van vergane culturen, kosmologie en oude religies omgezet in een wereldwijd onderzoek. Haar focus ligt met name op persoonlijke en collectieve bewustzijnsontwikkeling.

Na het behalen van aanzienlijk succes in haar carrière als astroloog, besloot ze in 2008 om professioneel fulltime astroloog te worden. Sindsdien staat ze bekend als diepgaand Astroloog en heeft ze regelmatig lezingen en presentaties gegeven op nationaal en internationaal niveau over onderwerpen als karma, reïncarnatie, tweelingzielen, zielsverwanten en astrologie. Daarnaast schrijft ze astrologische artikelen over bewustzijnsontwikkeling in het nieuwe tijdperk, het Aquarius-tijdperk.

In erkenning van haar toewijding en doorzettingsvermogen werd ze in 2011 genomineerd voor de Paravisie Awards in de categorie “Medium van het Jaar.
Mijn lezingen zijn voor mij een persoonlijke roeping, een missie om helderheid te verschaffen over zelfontwikkeling en spiritualiteit. Ik ben er van overtuigd dat er krachtige, snelle en doeltreffende technieken beschikbaar zijn voor iedereen, technieken die daadwerkelijk levens kunnen transformeren. Buiten mijn gewaardeerde cliënten besteed ik mijn tijd aan het ontwikkelen van transformerende spirituele workshops met paarden. Deze workshops zijn zorgvuldig ontworpen om de veelvoorkomende obstakels aan te pakken die mensen in alle aspecten van hun leven tegenkomen, of het nu gaat om het overwinnen van angsten, het vergroten van zelfvertrouwen, het beheersen van gewicht, het verbeteren van relaties, financiën, zelfrealisatie of spirituele groei.

Mijn meest recente aanbod is het unieke spirituele seminar “Het ontwaken van Tweelingzielen in de 6e dimensie, Katharen.” Dit is wellicht het meest opwindende programma dat ik op dit moment aanbied. Eerder, in 2013, 2014, 2015 en 2022 organiseerde ik al het succesvolle evenement “Het mysterie van Tweelingzielen en de wonderen van de nieuwe tijd”. Samen gaan we diep in op deze mystieke dimensie en ontdekken we nieuwe perspectieven.

Mijn passie is om jou te begeleiden op een reis van persoonlijke groei en verlichting. Laten we samen deze bijzondere reis starten en de kracht van zelfontwikkeling en spirituele verlichting omarmen.


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
21-07-2024
St huibrechts lille (nabij Valkenswaard)
Vlaanderen
27-07-2024
St Huibrechts lille (nabij Valkenswaard)
Vlaanderen
Evenement / Agenda delen: