workshop CONTACT MET OVERLEDENEN & ANDERE DIMENSIES, incl karmische opstelling met paarden

Desiree van Toor
13-07-2024
15:00
St huibrechts lille
Vlaanderen
€190
korting actie
healing
meditatie


Na het succes van ons webinar over contact met overledenen en andere dimensies, presenteren we nu een unieke workshop waar je de kans krijgt om via de helende energie van paarden contact te leggen met je dierbare overledenen en voorouders.

In deze bijzondere workshop, begeleid door Desiree, zul je ontdekken hoe je met behulp van paarden kunt communiceren met de spirituele wereld. De aanwezigheid van paarden helpt je te openen voor subtiele energetische verbindingen, waardoor je een diepgaand bewustzijn krijgt van het voortleven van je dierbaren en voorouders.

Gelegen in een prachtige, serene omgeving, biedt deze workshop niet alleen spirituele verdieping maar ook een mini-vakantie voor je lichaam, geest en ziel. Je zult je omringd voelen door gelijkgestemde zielen die net als jij op zoek zijn naar verbinding en heling.

Naast de spirituele reis zorgen we ook goed voor je fysieke welzijn. De workshop is inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch, zodat je volledig kunt ontspannen en genieten van de ervaring.

Wanneer: zaterdag 13 juli 2024

Tarief: 190,-

Start: 15.00

Einde: 19.00 (kan uitlopen)

Inclusief: opstellingen met paarden, Astrologische begeleiding, koffie,thee, heerlijke lunch
Evenement / Agenda delen: